İnsan kendini nasıl geliştirir? Hayatımı nasıl değiştirebilir?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Dur dostum şimdi mantıklı olma zamanı, durduğun yerde dur, önce odanı topla, toz al, düzenli ol. Çapulculuğu bırak, işine yaramayan şeylerden kurtul. Kütüphanen olsun. En azından küçük bir mekan olsun. Odandaki elbiseler dahil herşeyi düzene sok, temizlik yap, sonra bir kitap, dergi al koy odana sürekli oku, bilgin herşeyde olsun. Bu seni ileriye götürür. Bir moda dergisi alıyorsan bir bilim teknik, ya da kadınların vazgeçilmezi astroloji gibi. Rüya yorumlarını da eklemek istiyorum. Sonra kendine yatırım yap elbise, pantolon ya da nasıl giyorsan öyle, makyaj, bakım ürünleri al. Bunlar da tamamsa sırada, eğitim var o yoksa bir iş şart. Birikim önemli tutumlu ol. Ama kendine de bak. Sonra geliştirirsin kendini. Mükemmel olunca sıradan insanlar sana basit gelir. Zor beğenirsin ilişkilerinde arkadaşsal ya da ilişkisel boyutta. Ben bunları az da olsa faaliyete geçirdim. şu an odamı toplasam iyi olacak.
26 Yorumla- +1 yıl
Aaa kilo demişsin İnternetten bağzı aletleri sipariş verip evinde az ekipman ile bir çalışma köşesi oluşturabilirsin. ya da bir oda vs. Hayvan barınaklarına yardım. Kişisel gelişim videoları izle. Mesala bir iş insanı neler yapmış da buralara kadar gelmiş gibi, görünümü, konuşma tarzı, yaklaşımı, el hareketleri ve mimikleri nasıl. Ben nasıl olurum diye sormalı insan kendine.
- +1 yıl
Sosyal medya hesapların sınırlı olabilir. Snapchat o kadar da önemli değil. Gibi gibi. Azaltırsın. İnternet bilgisayar oyunlarını bir tane olacak şekilde sınırlayabilirsin, KizlarSoruyor sana yeni şeyler katar ama aba*zalar mevcut dikkat et derim. Telefon, bilgisayar bizi yaşamdan da kısıtlar. her şey olunaca, insan bazı şeyleri görünce sade vede sesiz, çıkarsız bir ortamı benimser ve kendine dönük şeyler yapmaya başlar ve kendini bulur. Galiba bu benim bu ama her insan farklı şeyler yapıp kendini geliştir. Ve hayata daha iyi bakmasına sebep olur. Ne kadar kötü olsa da, kişi böylelikle değişebilir.
- Soran+1 yıl
Ağzına sağlık👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Özgüvenli olmak için iltifat et kendine, kendi kendine konuşmak da işe yarar. Kitap tabi şart, akıcı konuşmak için. Kendini şımart.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Soran+1 yıl
Ben teşekkür ederim ☺️
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ne zaman ki korkularını yenip kendi fikirlerini özgürce yaşayabilirsen o zaman anlamlı olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
İnsanlara ve hayvanlara yardımcı olmak geliyor ve bende anlam bulmaya çabalıyorum...
10 Yorumla - +1 yıl
kendini değiştirmeye başlayarak
10 Yorumla Nasil bir degisim gelisim istiyorsun ki
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kilo vermek, daha fazla kitap okumak, hayat amacımı bulup yeni hedefler edinmek , yaşamın anlamını bulmak
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kitap oku
10 Yorumla Anı yaşa
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatımı nasıl değiştirebilirim? Hayatım nasıl anlam kazanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar