Yani bağımlılık etkisi yaratıyor muyum çok emin değilim ama gözlemlediğim kadarıyla insanlar benimle birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorlar. Yani eğlenceli mi insan olduğumu düşünüyorum Bu daha insanların bana bir daha kolay ve içten bir şekilde bağlanmasına sebep oluyor.
Bağımlılık yaratıp yaratmadığım konusunda emin değilim fakat sohbetimin sardığını ve eğlenceli olduğum söylenir. Açıkçası hiç mütevazı olamayacağım bende kendimin hoş sohbet olduğunu düşünüyorum. Yani nasıl desem, bulunduğum ortamda herhangi birinin morali bozulsa veya ikili ilişkiler konusunda ya da başka bir konuda fikir alması gerekse ilk bana danışıldığı çok oldu. Bu da ister istemez zamanla özgüvenimin daha çok artmasına sebep oldu.
Aslında benim muhabbetim sarar ya. Ama tabii sıkıcı insanları pek sarmaz, çünkü ben öyle ruhlar gibi muhabbet etmem. Mizah anlayışı olan şakadan anlayana bağımlılık yapar. 😜 Eğlenceli, enerji doluyumdur.
İnsanların benden sıkıldığını söyleyemem, eğlenceli bir insanımdır. Ne sorunum olursa olsun içimde yaşarım, diğer insanlara yansıtmam, eğlenceli olmaya çalışırım. Ancak bağımlılık yarattığımı da söyleyemem.
Valla hayatımdan çıkan kişiler hiç sıkıldıkları için çıkmadı. Başka sebepler neden oldu. O yüzden sıkıcı değilim. Tabi ki öyle aşırı bağımlılık etkim de yok.
Sadece çok yakın olduğum kişiler için bağlayıcı bir yönüm vardır. Ama bağımlılık etkisi yaratıyorum gibi iddialı bir cümle kuramam. .
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler kaslı aygırların küfürlü konuşmalarına kikirdeyip benim kibar üslubuma burun kıvırıyorlar. Tüm hanımefendilere ideallerindeki kaslı ortamcı zengin ve havalı playboylarla ve onlara yönelik bağımlılıklarıyla mutluluklar dilerim. Benim tek bağımlılığın yalnızlığımadır, ondan da Allah beni ayırmasın.
Yani bunu aslında karşı taraftan duymak lazım ama muhabbetten & samimiyeten bu etkiyi bıraktığımı düşünüyorum çünkü yalansız dolansız sohbetleri tercih ediyorum ufacık bir 𝘆𝗮𝗹𝗮𝗻 sezdim mi çok net bir insanımdır kesinlikle konuşmam ❥
İletişim halinde olmak istediklerimle evet. istemediklerimde ne lanet kız duygusu yaratıyorum. Herkes hakkettigini alıyor benden bilmiyorum haberleri var mı
Benden sıkılmaları o kadar kolay ki… Birisi için vazgeçilmez olmayı çok isterdim :’)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkeklerde bağımlılık etkisi yaratıyorum ama kızlar kiskanc küpek olduğu icin ne kadar istesem de can ciğer kuzu sarması olamıyoruz 😂 canım erkekler...