hayır insanların kusursuz diyeceği türden bir poker yüzüm var ve doğal yüz ifadem (her hangi bir mimik yapmadığım) ifadesiz ve duygusuz gerçekten sızdıracağım tek duygu öfkedir geri kalanını kusursuz şekilde saklarım bomboş ve ciddi bir suratla bakıyorumdur ama içimden deli gibi kahkaha atıyorumdur (bu bir kaç kez kendime ait olan bir suçu başkasına yıktığımda olmuştu)
Duygularımı çok iyi yansıttığımı düşünüyorum ve çevrem tarafından da dile getirilir zaman zaman. Hatta beni çok iyi tanıyan arkadaşlarım bir ortama girdiğimde mesela, yeni tanıştığım birine kanım ısınmadığını jest ve mimiklerimden rahatlıkla anlayabilirler nasıl bir ruh halinde olduğumu fakat beni yeni tanıyan bir insan onu sevmediğimi anlaması güçtür.
Hüznüm, üzüntüm belki değil ama düşünceli halim doğrudan yüzümden okunur. Dalgınlığım ele veriyor maalesef. Tedirginliğim ise davranışlarıma yansır. Yani, içinde bulduğum ruh halimi anlamak öyle zor olmaz. Gözlem yeteneği iyi olan biri şıp diye anlar.
Durup durup birden kombo yapıyor sistem, art arda gelen ÇSG bildirimlerinin verdiği hissi hiçbişi vermiyor dhdj Öyle olur yine ya da kendimi avutuyorum bilmiyom djdj
Bir şeye gerçekten çok üzülürsem gözaltlarım çöküyor hemen ve gözaltında sivilce gibi su kabarcığı oluyor.. Migren başlıyor bulantı oluyor iştahsızlık hoop hızlı kilo kaybı bi haftada 5 kilo verdim ocak ayında verdiğim kiloyu alamadım daha.
Eskiden anlaşılırdı sorarlardı noldu diye tam biraz anlatacağım sırada "aman takma boş ver dün noldu biliyor musun?" umursamazlığından sonra kime neyi belli edeceğim Allah aşkına ben bende iyileştim artık sorun yok.