Beni tanımayıp ilk defa görenler genelde uzaktan sert ve soğuk bulurlar ama tanışıp muhabbet kurunca yanıldıklarını da kabul ederler. Çünkü gayet eğlenceli, espirili, muhabbeti bağımlılık yapan biriyim.
İnsanına Göre Olduğum İçin Neşeli Hoş Ve Cana Yakın Diyende Olacaktır, Mesafeli Sert Ve Geçimsiz Diyende. Aslında Ben Nötrüm Karşımdakine Göre Şekillendiğim İçin Bir Nevi Kendilerini Yansıtırım.
Burçlar ikiye ayrılır terazi burcu ve diğerleri ;) bir terazi burcu üyesi olarak (her ne kadar burcumun özelliklerini taşımasamda) bizler bu dünyanın başına gelen en güzel şeyleriz. 😌☺️
Tanımayan birkaç kişi çok sinirli duruyorsun demişti. Aslında gayette sakin biriyim ama yüzümden dolayı mı bilmiyorum insanlar sert mizaçlı buluyor dıştan bakınca. :d
saf ve çapkın biri oldugumu dusunuyorlar biriside sen cok tehlıkelısın yazmıstı. Banada onu demessın ya. İnsanlara kendımı anlatmayı bırakalaı cok oldu.. o yuzden ne anlıyorlarsa dusunebılırler hakkımda. zaman nasıl olsa benı anlatır onlara
Bonsoir! Beni görenler biraz ciddi sanıyorlar ama ben gayet sıcak kanlıyım. Cool takıldığımı sanıyorlar da içten pek öyle değil :') . Sohbet filan etmeyi severim. Eğlenceliyimdir yani. <3
Bugün bi arkadaşım bana bu cümleyi kurdu seni daha tanımıyorken “az şuna bak çok artist” demiş yanındakine benim için 😃 bence “kendini ne sanıyor bu” demiştir de bnaa öyle işte diyoo😂
Ben ilk başta çok soğuk dururum ama alışınca hemen 32 diş sürekli gülerim 😂 sıcakkanlıyimdir ama bazen bencil olabiliyorum 😅 kendime ayırdığım zamanda rahatsız edilmeyi sevmiyorum
“Tatlı biri, bununla iyi sohbet edilir” derler. Ha birde neden bilmiyorum ama çoğu arkadaşımdan “bu kızdan her an bir şey çıkabilir, bu kadar pozitif durması şüpheli” diye itiraflar aldım.