Doğruyu da, yanlışı da iyi bilirim. Bir yanlışı yanlış olduğunu bile bile yaparım. Daha doğrusu yanlıştır ama şartlar öyle gerektirdiği için yapmışımdır. Bir nevi yanlışta doğruyu arayıp bulmuşum gibi bir şey.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Kişilik analizi konusunda galiba biraz başarılıyım. İşim gereği gün içinde cok kisiyle konuşuyorum sohbet ediyorum. İnsanoğlu kendini ister istemez mimik ve el hareketleriyle ele veriyor bunu kabul etmesede.
İlk görüşte karşıma gelen insanlara verdiğim not ve davranış tahminleri tutuyor.
Tabi bunun kötü bir yanı kendini farklı tanıtan insanların aslında yalan söylediğini söylesemde kabul görmüyorum beni yalanci çıkartmaya calissalarda lafıma geliyorlar.
Artık ayırt edebiliyorum evet insanin gözünden ne olduğu belli oluyor kendi hayat kurallarım var bana ters gelirse yanlış doğru gelirse doğru oluyor ona göre hareket ediyorum.
Hislerimi ve duygularımı kullanıyorum yön verici olarak. Doğruyu yanlışı ayırmamda ki en büyük etken bu diyebilirim. Beni mutlu eden şeyler doğrum oluyor, mutsuz eden şeyler yanlışım. Kendime göre başarılı olduğumu düşünüyorum az biraz.
Bazen yaşamadan anlayamıyorum. Doğru bildiğim sonradan yanlış çıkabiliyor. Bariz şekilde yanlışım diyenden uzak dururum. Ama hiçbir fikrimin olmadığı durumlarda yanılabiliyorum.
Doğru ve yanlışı kendime göre belirlerim. Doğru benim için doğruysa yaparım. Yanlış benim için yanlışsa yapmam. İnsanlar göre davranışım yanlış veya hatalı olabilir.
İnsanların ne düşündüğü pek umrumda değil. Ben doğru bildiğim yolda yürürüm.
Bile isteye hata yapmam. Yanlışı doğruyu ayırt etme konusunda ise başarılıyım, ama çok değil. Bazen yanlışı seçerek doğruları öğrenmek zorunda kalıyoruz. Düşe kalka öğrenmek gibi. 🐥