Batı medyasının önde gelen basın kuruluşlarından Independent’ta yayınlanan bir habere göre, zeki insanlar daha çok küfür ediyorlar ve küfürlü konuşmanın düşük kelime dağarcığıyla alakası yok. Küfürlü konuşmanın yanında çok geç yatıp geç uyanıyorsanız hele hepten zeka fışkırması lazım :D
Zeki insanlar daha çok küfür ediyormuş. Zeka fışkıranları görelim 😜?
Hayır ben buna katılmıyorum herkesin kendi tercihi bir şey diyemiyorum ama küfür etmenin zekayla alakalı olduğunu düşünmüyorum bence kendini bilen saygısını ahlakına Edebini bilen her gördüğü insana küfürlü konuşmaz arkadaşlık arasında olabilir tabii ki onların arasında ama ortam içinde toplum içinde ağzı bozuk şekilde argo kelimeler kullanmak çok sağlıklı olmayan insan tipini gösterir Diye düşünüyorum zaten zeki bir insan bunun ne kadar yanlış olduğunu anlayabilecek kadar aklıbaşında olduğunu düşünüyorum 🌸
Gece uyuyasım gelmiyor bu doğru. Geceye âşık biriyim. Sevmediğim kişilere ve durumlara karşı ise ne hissettiğimin çok net farkında oluyorum her zaman. Fakat ben bilinçli olarak çirkin kelimeler kullanmıyorum. Başka yöntemlerim var, bu da bana kalsın.. #TubaSueda 🍀
Hangi küfürbazın uydurması bu 😂😂 Küfür edenlere bakıyorum da ne cümle kurmasını biliyorlar ne doğru düzgün iletişime geçmeyi , kendilerini ifade edemiyorlar ki... Şimdi bu tarz insanlara zeki dersek biz neyiz?🤔
dediklerinin hepsi var sebebi de büyük ihtimalle şu küfür edince beyin sakinleştirici hormonlar salgılar stres atar bu da çoğu zaman sinirli ve gergin olan zeki insanlara iyi gelen bir şey.
Küfür kendini ifade etmeni güçleştiriyor Ne kadar az kullanırsan O kadar fazla kelimelere hakim olursun Ve " şey " kelimesini de elinden geldiğince kullanmazsan efsane bir konuşma tarzın olur Daha mı zeki olur bilemem ama Sığ konuşursun
Ya bırak bu işleri indıpendınt. Yıllarca zeki kadınlar geç evlenir cart curt, milleti avutup duruyorsunuz. Şimdi de ağzına sahip çıkamayan, ailesinden yeterli eğitim ve terbiyeyi almayanlar zeki oldu öyle mi. Ne güzel İstanbul be.
Zeka ile âlâkası olduğunu düşünmüyorum. Zeka sahibi olan insan küfürün iyi bir meziyet olmadığını düşünür küfür etmez. Batı medeniyeti ile bizim medeniyetimiz aynı mı? Onlar için küfür iyi bir meziyet.
Palavra zeki adam kolay kolay sinirlenip küfür etmez. Çünkü adam zeki ya şöyle düşünür der ya abi ben niye kendimi yıpratim ki yani aptal mıyım dndndn ve güler geçer dkfm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küfürü terbiyesizler eder dememişlerde zeki kişiler eder demişler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Anan******************* eben***************** ilkokul hocan********** çok zekiyiz