Arkadaşım dostum dediğiniz kişi bunu yapsa affeder misiniz?

Aslında insan kaybetmek istemiyorum ama soğudum açıkçası. Arkadaşıma babamdan bahsettim kötü birisi ve artık sevemiyorum dedim dertleştim. Sonra bana wp den yabancılara anlatmamalısın tartışmada koz olarak kullanırlar falan yazdı çok şaşırdım. Sen yabancı mısın dostumsun dedim o da ben değil de yani falan diye geveledi. O kadar gıcık ki. Ve dün bana o yazdığı şeyin aynısını yaptı. İnanamıyorum hala. Babasına fenerbahçe formasını alması için kötü bi şekilde ısrar ediyordu ve o forma 500 tl. Alıcaksın baba banane alıcaksın hayır diyodu telefonda konuşurken bende duydum bunu. Ve ben ondan 5 yaş büyüğüm. Bu önemli değil bana bazen abla diyor ama dostuz kankayız. Ama ben abla olarak ona tavsiue vermek istedim babana o kadar ısrar etmemelisin 500 tl israf dedim ve bana bunu babasını sevmeyen birisi mi söylüyo ayrıca sanane diyim mi sana dediBende hayır deme ben sana bişey söylüyorum israf dedim. Sonra fark ettim çok adice bişey demiş. Onun babasıyla benim babam bir değil nasıl kıyaslama yapar ya? Ayrıca canımı acıtmak için nasıl bunu söyler hiç canım acımadı orası ayrı evet sevmiyorum çünkü kötü ama yaptığı çok adi bir şey değil mi? Sanane ya sanane? Sen benim babamı tanımıyosun ki? Ayrıca kötü bişey bile demedim israf dedim. Yazık ya inanamıyorum dostum dediğim kişi bile bana bunu yaptıysa. O an şoktan az cümle kurdum ama şu an onunla konuşmuyorum mesaj atmış bakmadım. Mesajı da kendi derdi benle ilgili sanmayın. Napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Babamı tanımıyo bide bana artislik taslıyor o kadar sinir bozucu ki. Ayrıca konumuzla babamın alakası yoktu bile sırf ben ona bişey dediğim için dedi. İnanamıyorum ya yazınca daha çok sinirlendim.
Arkadaşım dostum dediğiniz kişi bunu yapsa affeder misiniz?