Anne sevgisini açıklamaya gerek yok. Küçük kızımı ise canımdan daha çok seviyorum. O, benim hayattaki her şeyim. Daha başka ne diyebilirim ki? Onun başına gelecek kötü şeyler, benim başıma gelsin! diyorum hep.
Bir de köpeğimiz var. Sevgi yumağı. Evimize ilk geldiğinde çok hasta olmuştu. Veteriner, bu fazla yaşamaz, diyordu. Ama yaşadı. Biz onu sevdik, o bizi daha çok sevdi. Şimdi ise onsuz bir yaşamı hayal bile edemiyorum.
Üçü yaşamımda olsunlar. Onlara zarar geldiğini görmeyeyim.
Şimdi yok dersem yalan olur benim de kaybetmekten korktum insanlar var tabii ki. Eğer bir insanı kaybetmekten korkuyorsam gerçekten o insan benim hayatımın yapıtaşı haline gelmiş demektir. Zaten bu insanlar da bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar azlar.
Onların da benim için aynı şeyleri düşündüğünü biliyorum. Bu hislerimiz tamamen karşılıklı ve birbirini tamamlayan cinsten. Allah herkese böyle arkadaşlıklar nasip etsin.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet var. Ara ara aklıma geliyor ya her şey aynı gitmezse. Ya yine aynı şeyi yaşarım diye. Bu yüzden tedirginliğim var. O yüzden bir adım geride duruyorum.
Korkmak çözüm değil. Allahın dediği olur eskiden aile konusunda korkardım. Şimdi hiç korkum yok sürekli mezarlık ziyareti yapmaktan dünyanın yalan olduğunu anladım