Çok şiddetli gelecek kaygısı yaşıyorum, psikolojim bozuldu o derece?

Dostlar fazla uzatmayacağım. 24 yaşındayım önlisans mezunuyum ve açıköğretim lisans son sınıf öğrencisiyim. Hayatım boyunca hep çalıştım öğrenciyken part time değilken full time. Hiç boş durmadım hem üniversite hem iş hemde kurslar seminerler hepsini yapıyordum 11 tane sertifika aldım bu sertifikalar ayak üstü alınacak sertifikalar değil ehliyetimde var herneyse. Askerliğimide yaptım geleli 2 ay falan oluyor. Abi iş bulamıyorum çıldırmak üzereyim, bulunan işlerde kaliteli işler değil ayak işleri dandik işler yav kardeşim benim cv'mde sadece ingilizce eksik, keşke ingilizce öğrenseymişim bide. Bu bunalım beni tüketiyor dostlar uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum sadece karamsarlığa kapılmış düşünüyorum öyle, özgüvenimi yitirmek üzereyim. Kafam allak bullak karar veremiyorum, düşünceler beynimi kemiriyor, depresyondayım, ulan az çok eğitimim var iş geçmişim var, sertifikalar var abi herşeyden önce Allaha şükür sağlığım var elim ayağım tutuyor, boyum uzun tipim fena sayılmaz diksiyonum bozuk değil ulan iş bulamıyorum artık hevesim söndü ölmek daha cazip geliyor. Giyim mağazalarına bile başvurdum çeşitli firmalara satış danışmanı olarak başvurdum yok abi dönmüyor kimse. Beynim zihnim zarar gördü düşünmekten çaresizlikten nefes alamıyorum göğsüm daralıyor. Dostlar sizde bunları yaşamışmıydınız ben gelecek kaygısı nedir bilmezdim yaşadım ve dünyanın en kahredici duygusu
Çok şiddetli gelecek kaygısı yaşıyorum, psikolojim bozuldu o derece?