Merhaba, hayır doğduğum yerde yaşamıyorum. En son 10 yıl önce orada ikamet ediyordum ve sonrasında temelli olarak şu anda buluduğum şehre taşındık. Son olarak, 6 veya 7 yıl önce de doğduğum şehre gittim. O günden sonra bir daha hiç gitmedim oraya. Kim bilir belki ilerleyen zamanlarda akrabalarımızı ziyaret etmeye gidebilirim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Benim durumum bayağı bir karışık sayılabilir 😊 Elazığ/Keban'da doğdum Asıl memleketim Kahramanmaraş/Pazarcık Polis okulunu Erzincan ilinde okudum İlk görev yerim ide İstanbul/Kağithane İkinci görev yerim Gaziantep/Şehitkamil Üçüncü görev yerim ise şu an hala bulunduğum Ağrı Merkez 😊😊
Hollanda doğdum ve doğdum şehirde yaşıyorum ve hiç şehir değişiklik yapmadım işim veya okulum icin. İş imkanım olsa burdaki gibi Türkiye’de yasamak isterim. Fakat ben burada memurum Türkiye’de böyle rahat iş bulmam imkansız
Hayır doğduğum şehirde değilim neden ailem yüzünden ben aslen İstanbul doğumluyum 6 7 yaşına kadar orada yaşadık sonra kahramanmaraş elbistana göçtük ve şu an ailem çok pişman İstanbul'da yaşamadğımız için 😞
Şu anda doğduğum yerdeyim ve iş sistemimi kurmak üzereyim, 12 yaşından 24 yaşına kadar gurbette yaşadım ailemden uzakta 12-18 Fethiye ve 18-24 İstanbul Kalkan'da yaşıyorum ve çok mutluyum 🤍