İstanbul doğumluyum. 16 yaşında kadar da oradaydım. Sonradan ise buraya gelmek gerekti. Yani Antalya'ya. Şimdilik burada olmak gerektiği için buradayım. Ailem burada, duyduğum yer de burası. Burada devam ediyorum yıllardır. Sonrası ne olur bilemem 🤷 Ama İstanbul'u özlüyorum. Okul arkadaşları olsun, akrabalar olsun herkes orada. Herkes yaşanacak şehir olmadığını söylüyor. Bana göre bir şehri yaşanabilir kılan, içindeki insanlardır. Yaşanmaz kılan ise yine insanlardır ve kötü anılardır. Bazen sadece birini unutmak için bile şehir değiştirebilirsiniz
Bu soruya cevap vermenin ne kadar zor olduğunu bilemezsin. Bazen soruyorlar "memleket neresi diye" verdiğim her cevap yeni bir soru doğuruyor. En sonunda nedense en son söylediğim yer oluyor memleket. Son söylediğim yer için baştan söylesene deniyor. Söyleyemiyorum ama gerçek neyse o. Doğru olan cevabı veriyorum her doğan soruya, onları boş ver deniyor. Neden boş vereyim. Bunlar gerçek. Yalanmı söyleyeyim. Kısaca bu soruyu kimseden duymak istemiyorum. Çünki bir dizi soruya cevap vermekten sıkıldım.
Tercih ettiğim yerdeyim. Yine tercih edeceğim başkaca seçenekler de var. Hayat bu , önümüze neler getirecek belli değil. 30 yıl önce dünya başkaydı , şimdi başka.
Kökler 19, doyulan yer 20, ruhum ise Kepler 22B'de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ankara’dayım doyduğum yer
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında şöyle söyliyim babam Diyarbakırlı annem muslu ben ise doğuma büyüme antepliyim 15 yaşından 25 yaşıma kadar isparta’da bulundum 25 yaşından sonra evlendim Ankara’da yaşıyorum sence ben nereliyim asıl soru bu