Sen yine oyunda dur,
İnan hiç de şahlanıp kurulmam 😏
#heartoffire

Yalan ortaya çıktıysa ısrarla inkar etmek çok anlamsız. Kabul edip özür dilemek lazım.
Üste çıkmak için çabalamak insanın değerini de düşürür. O konuma sokmam kendimi. Özrümü diler, susarım.
Yalanım yakalansa kendimi savunmaya yüzüm olmazdı ki.
Nasıl savunayım kendimi yalanım yakalanmış, güven sarmışım ve en önemlisi yanlış yapmışım.
Tüy dikmek yerine kabullenirdim.
🖤🖤
Yalanımı yakalamaları çok zır çünkü yalan söylemem söylememeyi tercih ederim. Yani susarım hiç paylaşmam yalan söyleyeceğime hiç bişiy demek istemiyorum derim. Doğru zamanda konuşurum.
O kadar da arsız olmanın anlamı yok. Mecburen özür moduna geçmek gerekiyor o gibi durumlarda. Yalanın yakalanmayanı Makbul. Yakalanıyorsak bu bizim suçumuz olur
Cevap
15Cevap
Ne yalan söylerim, ne de yakalanırsam ne derim endişesi yaarım.
Yalanım ortaya çıkmışsa utanırdım ya.
Bazıları gibi inkâr edip üste çıkmaya çalışmazdım...
Özür dilerim öyle bir şey olursa münakaşaya girmem
Selam gadası 🙃
Kolayına kimse yalan söylemez. Bende söylemek istemem. Oldu söyledim diyelim. O zaman özür dilerim. Hiçbir şekilde üste çıkmaya çalışmam.
Hiç bir şey umursamam
Genel olarak üste çıkarım ve haklı da çıkarım. Hatta bazen abartıp o yalanı gerçek bile yaptığım olmuştur. Gururlu şekilde tavır falanda alırım. :D
Çok çok kötü bir durum olmadıkca kendim için değil ama başkalarını sıkıntıya sokacak durumlarda problem çıkmaması adına yalan söyleyebilirim , öteki türlü neysem oyum hatalıda olsa hatılıyım der genede yalan konuşmam...
Utanırım ve açıklama gereğinde bulunurum. Bir yalanı inkâr etmem, inkâr etmeye de sevmem.
O yüzden dürüst olmayı seçiyorum. Başım agirmasin diye.
Nasıl çıktıgımı anlamaz bile djdj
akrepliğim bu konuda mük mük sjdd
Halbuki üstte çıkmaya çabalarım, neden?
Yalan söylemem, yalan söylemek * işidir!
Çok utanırım ve neden bu yalanı söylemek zorunda kaldığımı açıklarım.
yalana hiç toleransım yok. yalana ihtiyaç olunacak bir ilişki içinde olmak istemem
Yalan söylüyorsam yakalanmam.. yakalanıyorsam yalancı değilimdir..
Utanır susarım genelde yalan hiç söylemem gerçi sevmem yalanı
Buyum kurusun üste çıkarım 😅🤪
Direkt kıpkırmızı olurum :(
ben profesyonelim canım
Yalanlarımı eskide bıraktığım için no problem 😏
Yalan söylemek zorunda kaldıysam üste de çıkarım
Yerin dibine girerim utancımdan
utanırım modum düşer
Utanırım valla 🥺
Utanırım
Utanırım
Kiviririm.