Kişilik & Karakter Sizi umursamayan negatif enerji saçan insanlara tepkiniz ne olurdu? patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşınızdaki insana değer verip de ilgisizlik gördüğünüzde kendinizi değersiz hissediyor musunuz? Sizi umursamayan negatif enerji saçan insanlara tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Selam,Ben direk siliyorum. Hiç laf dalaşına da girmem. Açıklama falan da yapmam. Tamamen zaman kaybından başka bir şey değil. Zaten birazcık enerjimiz var onu da o çekiyor. 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. Hayatımdan çıkarırım 0 0 Yorumla
oguzhankkokenn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl herkes hisseder ama takılma başka konuşacak insanmi yok 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hissediyorum bu yüzden sildiğim insan çok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iletişimi sonlandırrım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @patroniçewoman takıp edermsın Yorumla