Var mı gerçekten öyle bir şey?
Peki hem çirkin hem de şanssız olanlar ne oluyor?
Peki hem çirkin hem de şanssız olanlar ne oluyor?

İkisini de tercih etmem. Zekam olduğu sürece ikisinin de üstesinden bir şekilde gelmesini bilirim. Çirkin olduğumu düşünürsem kendimi değiştiririm, şanssızsam şansımı kendim yaratırım. Önemli olan zekânı kullanabilmek.
Çirkinde şans olsaydı çirkin doğmazdı. Ben güzel olayım. Güzel olunca kapıların çoğu ardına kadar açılıyor. Haliyle güzellik bir çok avantaj ve şansı da getiriyor yanında. Bu arada görseldeki kadına 145 kişi aşık olup, 13 kişi uğruna intihar etmemiş. Uydurma bilgiymiş bu.
Peki hem çirkin hem de şanssız olanların Allah yar ve yardimcisi olsun Allah belki baska yerden veriyordur.
Sanslı biriyim çirkin olmayi da istemezdim
Tesekkurler
Ricalar..
Şanslı olmayı tercih ederim ki zaten şanslıyım. Çirkin şansı.
Teşekkürler
Rica ederim..
Cevap
11Cevap
Şansım eksik onu tercih ederdim :d
Bir Anis-el Doleh gibi olamamışım. Neyse, güzel bir aileye sahip olduğum için şanslıyım direkt. Aşkmış başka bir şeymiş bunlarda şanssız olsam da oturup ağlamam açıkçası. Çirkin olmak diyeyim, zaten öyle dillere destan bir güzelliğim de yok normal bir genç kız işte.
Ben her ikisini de istiyorumKızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
Çirkin olup çirkin şansını denemek isterdim😅
O resmin gerçek olduğunu düşünmüyorum ya mizah olsun diye yapmışlardır aynı şekilde bir ara Leyla vardı
Şans önemli bir faktör her konuda olduğu gibi.. bir söz vardır baht mı istersin yoksa taht mı ben baht derim çünkü bahtın olunca taht ayağına gelir..
Hayatın şans ile yürüdüğüne inanmam. Kimse çirkin olmayı hak etmez. Çünkü Yaradan kimseyi bu vasıfla yaratmaz.
Çirkin sayılmamve şanslı değilim. Çirkin olup şanslı olmayı isterdim. Zaten şanslı olunca insan kendini çirkin hissetmez ki.
Sorud bir yanlışlık yok mu? Güzel olmayı mı şanslı olmayı mı olacaktı sanki 😂 insan niye çirkin olmak istesin ki ben şanslı olmayı tercih ederim
Allah çirkin şansı versin canım benim güzel oldum da noldu nazar değdiren değdirenee ahahahah😅😅
Aga bu bir meme (miyim) gerçek değil yani biliyorsunuz dimi kxkckfjxjjxd
Aşk degil para için evlenmek istemişler isteyenlerde kahrından intehar etmiş sanırm
Çirkin olup , şanslı olmayı garantilemeyi tercih ederim :D
Çirkinim ama aşırı şanssız biriyim bu arada çirkin şansı diye bir şey yok.
Hem güzel hem de şanslı olmayı tercih ederim. Kendinize her zaman en iyisini layık görün
Hani bir laf vardır :Kendi güzel olucağına bahtı güzel olsun 🤗 tercihim bu lafdan yana
Cirkin oldum sanssiz oldugumdan kim istemez ki sansli olmayi
Sansli biriyim, çirkin olmayı tercih etmezdim sanırım
Çirkinler de sever :d
Bir Şahika Koçaslanlı sözü der ki ;
- Ama varya Allah çirkin şansı versin bebeğim. Ben güzel oldum da noldu nazar değdiren değdirene 🤣🤣🤣🤣🤣
Hem güzel, hem şanslı neden olamıyorum?
Abartı olur.. 😀
Hem güzel hem sansliysak hadi nolcak 😂
Vardır bu işte bir bit yeniği.. 😀
Baktım yok djdjdj
Taşlayın şunu.. 😀
Hahaha
şahın hareminden brine nasıl o kadar hayvan teklif edebilmiş anlamış değilim
Şanslı sanırım daha cazip :)
Bu rsmin hikayesi var
Bu ikisi kıyaslanabilecek bir şey değil.
Zaten çirkinim şanslı olmayı isterdim.
Zaten şanssız biriyim.. Güzel olmayı isterdim :)
Ben ordan tenim kadar açık bir şans alayım😄
Şans benimle 💙
Şanslı olmayı
Şanslı tabi ki
Şanslı olmayı
Şanslı olmak
Şanslı olmayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?