Benim mümkünsüz mesela, imkansızla, mümkün değilin karışımı, kullanmayı da severim.😬 Peki senin kendi kendine oluşturduğun ya da değiştirdiğin bir kelime var mı? Varsa ne anlama geldiğiyle birlikte yazar mısın? 👀
Evet, var. Benden başka söyleyen yok bu kelimeyi 😊 Tövbe bismillah derim, bu pek uydurmasyon olmadı, birde komik geldi, gülme tuttu derim güldüğümde, gülmeyi kesemediğimde. Babamın da kendi ürettiği kelimeleri var 😂 Veyat da, acabala 😂 Bu söylenir mi bilmiyorum ama annem lezbiyene yani eşcinsele remziye diyor 😂 Söyleyemiyor çünkü 😂 Aklıma gelmişken de çok acayip demem de ben, acayip çok derim. Kalk Gidelim dizisinde oynayan Şakir de göymek derdi ve O Hayat Benim dizisindeki Efsun kelime üretme konusunda bir efsaneydi 😂 :D Bir tanıdık da kayferengi derdi. İnsanın kendine has kelimeleri olmalı, kendi kendine ürettiği
Amaa olmadı bu şimdi 🥺 Bende mümkünsüz'ü kullanırdım. Artık bırakacağım o zaman. Çünkü benim keşfettiğim kelimeleri başkasının kullandığını görmek beni deli ediyor. @ruhkaşifiyim hesabımda ~ bu simgeyi kullanırdım. Şimdi çoğu kişide bunu görüyorum. Kalbimi biraz yaralıyor tabi bu durum. Şu an da ☾ bu simgeyi ve bays sözünü kullanıyorum. Umarım artık bunları kullanan kalmaz. Çünkü günlük hayatta benim sözlerimi kullanan kişiler yeterince sinir ediyor ☾