Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Selamlar.. Ben sakin yapıda bir insanım.. Sakin kalırım ve beni sinirlendiren kişi ya da durumdan anında uzaklaşmaya başlarım.. Kendimi kimse için geremem.. Hatta çoğu zaman sakinliğim yüzünden karşı taraf delirir.. Sinirlenecek konular sınırlıdır benim.. Yapı meselesi sanırım bu biraz da soğukkanlı biriyim.. Kolay parlamam ama parlarsam tam parlarım.. Zor sinirlenir zor soğurum.. Kindar bir yapım var duruma göre bana yapılanı da unutmam.. Günü gelince o sinirlendirmenin bedelini öder karşı taraf.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Beni sinirlendirmek zor aslında, genel anlamda öyle insanları ve olayları ciddiye almıyorum, baya baya uğraşmaları gerekiyor. Beni sinirim değil, öfkem korkutur, çok acımasız olabiliyorum.
10 yıl öncesine kadar kolaydı ama insanın sinirlenince aslında karşıdakine iyilik (amacı seni sinirlendirmek zaten) kendine de kötülük (Sinirlenme sonrası araba çarpmış hissi) yaptığının farkına vardım. Sinirlenmeyince karşımdaki amacına ulaşamadığı için o sinirleniyor ben de sakin kalınca kendime kötülük değil iyilik yapmış oluyorum. Yaklaşık 10 yıldır böyleyim ve keşke hep böyle olsaydım diyorum. 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Konu benim bam telim olan bir konuysa saman alevi gibi parlar önüme çıkan herşeyi de yakarım. Özellikle saygısızlık olduğu zaman ortaya çıkıyor bu yönüm. Hadsizlik, kibir de tetikler. Haksızlıklar karşısında da böyleyim
Kolay kolay sinirlenmem ama bazı hassaa noktalarım vardır o noktaya dokunulduğun da akrebe dönüşebiliyorum ya da ağzından ateş çıkartan bir ejderha ya😂
Değildi.. çok güzel sabrederim sonra da sağlam bir deliririm.. çok sabrettim de ne oldu all kendimi hasta ettim işte! Keşke kırıp yıkıp dökseydim diyorum şimdi..
“Sabırlı insanların ağır ağır kabaran öfkeleri büyük olur”