Yoksa daha çok hırs mı yaparsınız?

İddialı olduğum konu ise, fena hırs yaparım. Elinden geldiğince belli etmem. Ama gider ötede ağlarım falan🤣 Ama zaten iddiam yoksa, kolay kabul ederim
Konuya bağlı aslında bu. Bazı konularda yenilsemde daha hırslanıp geri dönüş yapıp kazanıyorum.
Bazı konularda kabullenirim onun hakkıdır kazandı derim. Kötü diyalog yoksa hatta tebrik bile ederim.
Bazı konularda da vazgeçmişimdir mücadele etmeye hevesim kalmamıştır asıl yenilgi budur zaten.
Kabullenmek gerekir. Aha bu haberlerde gördüğümüz sevgilisi terk etti diye sevgilisini vurup öldüren tipler hazmedemeyen hırsı gözünü kör etmiş kişilerdir.
Elimden gelenin en iyisini yapana kadar çabalarım baktım olmuyor nasip değilmiş diye bırakırım. Ta ki birtakım ergenliğini tamamlayamamış insanlar sen yapamazsın kızım bunu dedikleri zaman işte o zaman durmam olana kadar devam ederim. Yaptığımda o yüz ifadelerini görmek benim için gururdur.
Cevap
41Cevap
Kabullenmek hiç bana göre değil, ertelerim sadece ödld
Yenilgiyi kabullenmek büyük erdemdir. Kazanmayı öğrenmiş olursun
Evet, kabullenir ve hatalarımdan ders çıkarırım.
Yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar giderim. ama aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek zaman kaybı
Umudum tükenene kadar devam..
Pes etmek ancak o zaman olur benim için..
Maalesef kabullenmiyorum, aşırı hirslaniyorum,, buda zarar veriyor tabiki bana, ama elimde değil, yenilgiyi kabullenmek yok fıtratımda
Nerde hata yaptıysam onu bulur bir daha ki sefere yapmamaya çok dikkat ederim ders çıkarırım hatamdan
kabullenmek gerekir tabikide bükemediğin bileği öpeceksin bu konuyla ilgili pekte çok ata sözü mevcut zaten hırs kötü sonuçlar doğurur genelde
Ederim ya etmesen bile etmek zorundayım yani başka bir çare yok ne kadar çabuk kabullenirsem o kadar iyi
Tabiki kabul ederim. Hep ben kazanırsam anormal ve sıkıcı olur.
Elimden geleni yapmaya çalışırım ama olmuyorsa olmuyordur bunu da Kabul ederim
Kabuk etmeyince yenilmemiş olmuyoruz o yüzden kabullenmek gerek
Bu ülkede hırs yapmak bence vakit kaybı. Dünyaya gelirken kaybetmişiz...
Eğer kazanmışsam öncesinde’ sonrasında kaybetmişsem kabulleniyorum hırs yapmam bile
Kaybetmeye başladığım an hırslanırım. Aşırı hırs ile saldırır, kopartır alırım. İlk aklıma futbol geldi 😄
Top geçer adam geçmez. Maç sonunda kaybettiysem hırsımdan o gece uyuyamam 😬
Kaybedeceğim savaşa girmiyorum. Normal bir olay, savaşa dönüşürse direk kaybederim. Uğraşmak istemem çünkü. Tükendik yeterince.
yenişmişsem yenilmişimdir vardır hatalarım eksiklerim
deli bal yemiş gibi bi süre ölü taklidi yapıyorum sonra çılgınlar gibi sahnedeyim
Hayır ya kabullenemiyorum ama en iyisi takılmadan hayatına devam etmek keşke yapabilsem
Evet kabul etmek en büyük erdemliktir ders çıkarmadır.
Ederim. Hayatta her konuda en iyi olamam illaki daha iyiler vardır.
Aşırı hırs yaparım çünkü ben mükemmeliyetciyim yenilemem
Hirs yaparim, asla kabullenmem 👸🏻
Yenilmeyi hiç sevmem.
Kolay kolay yenilmem, hırs yaparım
Asla kabul edemem hırs yaparım
Kabullenmek mi oda ne 😂
Nerde nasıl yenildiğime bağlı..
Yenemediğin bileği öpeceksin net
Yenilgiyi kabullenip daha çok hırs yapıyorum
Kabullenmem. Bazen kabullenmek lazım
Kabullenirim ama hırsda yaparım
kabullenirim..