Şu yaşımda şu zamanda etrafıma bakıyorum da ne kadar da kişiliğini oturtamamış özgüvenin oturtamamış bazıları kötülük kokan bazıları cahilik kokan her türlü insan var ve ben bunları görüyorum bunların yetiştirdiği çocukları düşünemiyorum umarım o çocuklar bir gün büyür ve doğru yolu bulurlar çünkü yanlış Evebeynlerinin ellerinde yazık oluyor küçücük yaşlarında Tıpkı onların yetiştiren Evebeynleri gibi Kendini yetiştirememiş hiçbir insan mümkünse bana yaklaşmasın ♾
Emin değilsen uzak dur ısırır 😂 Uzaktan bakacağına korkma yaklaş 😃 Merak etme her şey daha güzel olacak 😃 Dert etme tüm cesaretin için buradayım 😀 Hayır sana zarar veremem 😀 Evet seni destekleyeceğim 😀 Hiç bir şeyi sevmek zorunda değilsin 😀 Lütfen her zaman önce kendine inan 😃
Dikkat sizi anlayabilir , satır aralarinizi görebilir, sizi en ince ayrıntıniza kadar bilebilir. Böyle bir etiketi görüpte kim benim dibime girebilir. insanlar çoğunlukla korkar bundan hoş fazla insan sevmem ama olsundu
Hayalini gerçekleştirde bi köfteci Yusuf ya açarız bir gün oradan nazendeye geçeriz nargile keyfisi oradan da kız kulesi yaparız ama arabayı sen sürersin :D