Böyle bir olay Şikayet edilebilir mi? Yoksa yardımcı olmak istemiş diyip geçebilirler mi?

Spor salonunda kendisi geldi benden de büyük 28 yaşındayım o 40 falan vardır diye düşünüyorum. Boks dersleri veriyorum salon ücretine dahil bireysel çalıştırıyorum gelmek ister misin dedi. Olabilir istiyordum zaten yarın başlarız dedim. Ertesi gün oldu unuttum ben baktım birisi mesaj atmış gelmiyor musun bekliyorum diyor. Salondan numaramı almis. Unuttum 1 saate ancak gelirim dedim. Başladık ilk bir kaç gün çalıştık. Salonun ön tarafı komple cam esnerken bacağımı oraya koyuyorum esniyorum üzerinde. Geçen yoruldum esneme yapmak istemiyorum bugün dedim. Sen cam yerine bacağını omzuma koyacaktin öyle esnetecektim seni diyor bana. Ne diyor bu ya dedim. Tepki veremedim çünkü bilmiyorum yani belki böyle oluyordur. Çünkü görüyorum bacak açarken sırttan bastiriyorlar bacakları çekiyorlar falan. Ama garipte geldi bıraktım zaten gitmiyorum. Geliyor sürekli ne zaman başlıyoruz diyor. Açık açık hoşlanmıyorum tavırlarından desem mi acaba ya? Ya da salonun sahibine mi söylesem?
Böyle bir olay Şikayet edilebilir mi? Yoksa yardımcı olmak istemiş diyip geçebilirler mi?