Günaydın işe güce gidenler 😪
Haksızlık etme konusunda ne kadar bonkörsünüz kendinize?
Haksızlık etme konusunda ne kadar bonkörsünüz kendinize?
Bazı konularda ettim. Eskiden çok sevgi ve şefkat gösteren biriydim. Bunun hata olduğunu anladım.
İnsanlar iyi niyet sömürgecisi olmuştu çünkü. Bende sadece hak edene açmaya başladım kalbi mi.
Sorun cok guzel benide düşündürdü ♥️ Kendime haksizligi insanların belki 1 saniye düşünmedigi olayları günlerce aylarca kafaya takarak yaptım.
Halbuki hiç gerek yoktu buna. Bukadar düşünmeye bukadar yıpranmaya bana verilmiş bir emanet o ne dedi bu ne dedi ya da bu ne olacak nasil olacak diye dusunmek yerine hersey olacagina varir demeliydim. Tez canliligimdan sanirim. Hayat kısa Umarım bir gün bunu başarabilirim 👍
Eig için teşekkürler güzelim
Ben teşekkür ederim sana ❤️
Kendimi sevgide yetersiz görür dururdum hakbuki karşımdaki beni hiç sevmiyormuş bile! Aylarca eziyet etmiştim kendime yeterince sevemiyorum diye hah ne saçmalık şimdi düşünüyorum da.
Ruhuma ve bedenime çok işkence ettim.
Eskiden mutlu bir çocuktum. Galiba o çocuğu da öldürdüm.
Bir gün gelecek hepsi benden hesap soracak.
Benimse onlara verebileceğim hiçbir cevap yok.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Çok daha iyi olduğum hâlde bazen mütevazı olmayı seçerim.
"Evet ben bu konuda iyiyim" demem lazım. Haksızlık etmemeliyim kendime.
💖💕🌼🌹🍷🍷🍾
Mütevazi olmak paha biçilemez
Bazen bana denk olmayanlarla denkleşmeye çalıştığım olmuştur.. Kendime en büyük haksızlığım bu sanırım..
Her insana fazla Nezaketli davrandım davranıyorum davranmaya devam ediyorum.. kendime Yaptığım en büyük kötülük
Mütevazi olmayı , çünkü geneli bencil ve saygısız..
İnsanlara her konuda kibar davrandım. Hep kabalık gördüm.
Başarılarımı küçük görerek
Fazlaca uyuyarak kendime haksızlık ediyorum.
Kendime haksızlık etmem canım kendim
Kafamda fazla büyüttüm
Günaydın Kendime çok kıydım
Kendime haksızlık etmem
Sağlığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?