Arkadaşlarım bana pick me diyorlar. Bence çok fazla bir ortak noktamız olmasada bazen pick me gibi görunebiliyorum galiba. Öyle makyaj mı ıyy hiç bilmem demiyorum ellerim çok minnacık çok kısayım demiyorum, çikolatalı süt içmiyorum, kızlar çok dramatik erkeklerle takılmak daha iyi demiyorum. Öyle şeylerim yok ama galiba dış görünüşte etkiliyor biraz minyon yapılı bir insanım diğerlerine göre biraz kısa kalıyorum ve biraz çocuk ruhlu biriyim evet kabul ediyorum bazen fazla çocuksu oluyorum ama ben bu şekilde eğleniyorum her şeyi dalgaya alarak. yani onlar bana sırf pick me demesinler diye kişiliğimi değiştirip olmadığım biri gibi mi olmalıyım yani ama bana pick me dediklerinde gerçekten kırıldığımı farkettim. Çocuksu olmam beni pick me mi yapar? Böyle davranmam çok mu rahatsiz edici?
Güncellemeler
+1 yıl
Lise son sınıfım bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çikolatalı süt içmiyorum dediğinde kahkaha attım xkeksmams
JDNDLSMSSOSK bencede çok saçma ama genel olarak öyle bir algı varya o yüzden öyle söyledim
Bu hareketler pick me'liye giriyor
Pick me ne demek
Pigme mi
DEMEK?
Pick me beni seç anlamına gelmektedir. Erkek/Kadın onayı alabilmek için hemcinsini aşağılayan, alttan alttan kadın/erkek düşmanlığı yaparak kendini hemcinslerinden üstün göstermeye çalışan kadın/erkek anlamına gelir. Genelde bu tarz davranışlar gösteren kişiler için pick me girl ve pick me boy ifadeleri kullanılır.
Bunu ilk kez duydum
Teşekkür ederim :)
Ben hani minyon kıza pigme derler öyle sandım
Rica ederim🥰
:) 🤗 ❤
Peki tam olarak nasıl olmamam lazımki. gerçekten öyle dediklerinde çok üzüldüm çünkü.
öz güvenli ve asil olursan diyemezler
Kimsenin beni seçmesi gibi bir kaygım yok istemiyorum da. ben hiç bir zaman kızları aşalamadım erkeklere yaranmayada çalışmıyorum. Yani öyle davranışlar gösteren kişilerle benim ortak noktam neki
Kısa boylu kızlar bir şey yapmasada pick me adı alıyor. Bilemiyorum
Zaten özgüvenle alakalı bir sorunum olduğunu düşünmüyorum belki karakterimle alakalıdır bilemiyorum. Yani dediğim gibi öyle kasıntı biri değilim havalı olucam diye soğuk yapan ya da sırf havalı gözükmek için kalp kıracak biride değilim. Her şeye dalgaya alır gülerim ondan bana çok çocuksun derler genelde Ama o zaman bu çocuk ruhlu olduğum anlamına gelmez mi? Neden beni hemcinslerim sırf erkekler için aşalayanlarla aynı kefeye koyuyorlar? Mesela sen bu pick me kız olduğunu gösteriyor derken neyden bahsediyorsun?
Asılında bu pick me lik değil ama insanlar öyle algılıyorlar. bence onlarla arkadaşlığını bitir
Ama sende bana az önce pick me sin dedin. Yani neye dayanarak söyledin bunu
Diğerleri gibi bu işe bakarsam evet pick me sin ama yazılı olarak değilsin
Zaten bunu söyleyen yakın dostlarım değil o konudan dolayı rahatım ama yinede çok yakın olmadan bile insanların neden beni bu şekilde gördüklerini anlayamadım o yüzden burada sormak istedim
O ne demek ya JDNDPSNSOSKS yazılı pick me ne demek? beni pick me yapan şey ne oluyorki. Pick me nin tanımıyla hiç uymuyorum
Uymuyorsun doğru ama insanların gözüne öyle görüne biliyorsun
Çok tatlısınız gençler :) 🤗
Teşekkür ederim 😊galiba hareketlerine daha dikkat etmeliyim bundan sonra çünkü gerçekten şakasına ya da gerçek birinin sana pick me demesi çok kırıcı bir şey
Önemli değil 🥰
Pigme mi?
Bana da fck me
Çocuksu
zor bir durum