Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bana yapılan hatanın farkına varılıp geri dönüş yapılması gerçekten mutlu ediyor. Çünkü haksız yere haketmediğim şekilde hayal kırıklığı yaşatılmıştır. Tabi yapılan geri dönüş herşeyi unutturmuyor ama öfkeni bitiriyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Olabildiğince başarılı olmak, güçlü durmak, kendim olmaktan hiç bir koşulda taviz vermemek, sevdiğim insanların mutlu olduğunu bilmek, kendimi oldukça rahat ve güvende hissetmek bana nirvana hissi yaşatır.. İnsanın kendisini mutlu hissetmesidir zaten bana göre bu durum.. Sevdiğimiz ya da sevildiğimiz zaman bile bunu yaşarız hem de en güçlü şekliyle.. Hayatta böyle anların kıymetini bilmek gerekiyor diye düşünüyorum.. Bazı sahneler var ki durup hiç bir şey yapmadan sadece anın tadını çıkarmalı.. Keyifli akşamlar..
Yüce Yaradan uğratıldığım tüm haksızlıklara karşı beni savunanım olsun tüm o gizli ve açık hainler bana yaptıklarının bedelini ödemek zorunda kalsınlar nirvana budur.. #TubaSueda 🍀
Başarmak, yaptığımın karşılığını almak, haklı çıkmak bir şeyleri yaptırabilme vasfımın farkında olmak gibi..
Ve bulunduğum yer.. Evimde annemi, kardeşimi, babamı kucaklayıp, onlara varlığımı hissettirip onların varlıklarını hissetmek.. En yüksek duygulara sahip olduğum andır..
Venedik sokaklarını bloody mary'mi yudumlarken seyreylemek ile yoğun bi' günün sonunda, serçe parmağımı kaldırmak suretiyle kahvemi yudumlarken tavukları izlemek aynı nirvanayı yaşatabiliyor =/
Lunaparktaki heyecan verici makinlar Adrenalinli mevzular Rakı (Ramazan dolayısıyla kapalıyız) Bazı müzikler ve filmler Arkadaşlarla yapılan eşsiz aktiviteler.
Bunlar gibi şeyler bana hayatın en uç tadını verir.