Olayı ilk yaşadığım anlar o kişiye karşı inanılmaz yoğun bir kin ve nefret duyuyorum. Ama bir süre sonra geçiyor. Kalıcı bir kinim olmadı bugüne kadar. Bazıları kinini bile hak etmiyor, yok saymak en güzeli.
Birinden çok çabuk soğurum, çok çabuk uzaklaşırım, çabucak sevgim biter ama kalıcı bir duygu beslemem içimde. Kin de kalıcı bir duygu bana göre. O yüzden kimseye karşı kin duymuyorum ki hayatımdan yok olsun, içimde hiçbir şey kalmasın ona karşı 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hayır değilim İki saniye sonrasının garantisi yok belki de gebericez bilmiyoruz neyin kinini tutayım ki gereksiz geliyor bana en gereksiz kişi özelliği bence yaşanabilecek o kadar güzel şey varken neden böyle bir saçmalık yapayım değil mi boş bir şey gurur bir şey kazandım çünkü bak işte sen zamanında şöyle yaptın şimdi sürün bunu diyecek kadar her şey elimin tersiyle yetecek kadar maalesef ki saçma bir karaktere sahip değilim her şeye dayanırım ama bu kinci olmak var ya buna dayanamıyorum işte yapmadığım bir şey bu affederim ben kin tutan insanları da hiç sevmem
Nopee😃 burada böyle minnak gibi görünebilir ama hsjsj yapılıyım ben spor yaptım ne kadar bir kere dokunsam amel defteri kapanır jddj yukarda yazdığım yazıda da ne kadar çok hata yapmışım ya 😂😂😂😂 sahur yaptım soğuk değil ama titriyorum hsjjsjs allah nasıl titretiyor bak jsjsj hiçbir kinci erkek beni böyle titretmemiştii sjjs
Evet kin tutmam gerektirecek şeylerde tutarım. Karanlık bir tarafım var ki kin tuttuğum konuşmadığım insan ya ölürse ben affedeyim en iyisi diye düşünmüyorum. Bana da ölüm var yapmasalardı diyorum mesela. kincilik yük değil çünkü kendime ben yük edinmiyorum hem unutmam hemde kıranı kırarım, neden affedip defalarca yapmalarına izin vereyim madem 3 günlük dünya niye üzmelerine izin vereyim
Aslında hiç kindar değilim ama unutmama huyum var. O anlık yaşanmış bir olayı umursamadan dönüp gidebilirim. Fakat yeri gelince tam 12'den hedefimi yerim. Kısasa kısas olur. Ama kindar değilim aslaaa 😄
Garip herkes kin tutmaktan nefret eder ama kime duyduğu nefreti açıklayamaz yani demem o ki herkes kin tutar derecesi önemli olan misal ben biriyle kavga edim 5 dk ya bı şekilde yanasirim ama 5 dk kin duyarım aslında insanlar buna kin demez öfke der ama sonuçta uzak durduk 🤗
Eskiden öyleydim.. aslında bu kin de değildi.. daha çok kırgınlık, kırılmışlıklardı.. büyük kırgınlıkların tamiri de zor oluyor. Artık onu da yapmıyorum , yük ediyormuşum meğer kendime, hafifledim. Stres, yük , ruh sağlığına zarar. Hafifledim, herkesi Özgür bıraktım
Kindarlık değilde haklı olduğuna inandığım bir konuda hak arama çabası sadece, değer verdiğim kişi ve kavramlar üzerinden haksızlık yapıldığına inanıyorsam ve kin tutmuyorsam bende bir sorun var demektir
Bazen biri sana öyle bir şey yapıyor ki ömür boyu konuşmam diyorsun sonra belli bir zaman geçince ona olan kinin nefretin geçiyor ama mide bulantın geçmiyor ömür boyu konuşasin gelmiyor bende durum öyle işte kin bitiyor ama uzaklaşıyorum.
Hayır ne kin, ne nefret var bende. Daha dün boğmak istediğim birine, bugün yardım eli uzatabilirim. Çünkü yaşanmışlıklar hakkında balık hafızalıyım. Bana yapılan kötülüğü unuturum. O bana şunu yaptı, bu benim kuyumu kazdı gibi bir sözlerle kafamı doldurmuyorum. Yapacağım daha çok iş varken bir de bunlarla zihnimi dolduramam ☾