Kişilik & Karakter Bu sabah ruh halin pozitif mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bu sabah ruh halin pozitif mi yoksa negatif mi?GüN AyDıN..☕ Bu sabah ruh halin pozitif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yine baş ağrısı ile uyandım, rutin olmaya başladı... 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bugün stresli başladım diyebilirim. Saracak yer arıyorum 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uykusunu alamamış bir gariban 😪 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Realist 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Midem berbat olsada keyfim gıcır süper uyandım bugün 🥳 1 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hava güneşli ya ondandır😀 Yorumla MotherCat +1 yıl Yok kız bulutlu bugün 🥴😅 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Geçmiş olsun catgirl 💋😀😂 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yok oruclu oruclu eskiler aklıma geliyor, kafam dumanlı yine 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yarı yarıya hem pozitif hem negatifim. Malum Korona oldum ve evde karantinadayım. 1 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyuyamadığım için modum kötü. Okula geldik zabahın köründe zaten. Ede olsam yine toparlardım kendimi de böyle olmuyor. Sevdiklerimizde bize tavır koyuyor az kötüymüşüz gibi 🥲 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sabahları pozitif olamıyorum. Aksine daha çok sinirli oluyorum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yani hem pozitif hem negatif gibi değişik bir ruh hali 0 0 Yorumla
bad_man_81 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl ruh mu kaliyor sabah sabah, negatif veya pozitif olsun 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oruç etkisiyle sersem diyebilirim. :) 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben hiçbir sabah pozitif uyanamıyorum maalesef.. 0 0 Yorumla
Mateschitz Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Her zamanki gibi negatif 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Şimdilik pozitif 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ilerleyen saatlerde her an her şey olabilir mi😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Evet her her şey olabilir :D Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. yok değil normal uykusuzum açım 0 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Daha dur ilk günlerden başlamayın ağlamaya😀 Yorumla _snow_ +1 yıl yok be hakkaten dün hiç uyumadım uyku tutmadı bir kaç güne normale biner Yorumla -ViviR_- +1 yıl Inş 😃 Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl her zaman oldugu gibi ikisi arasında gibi araf 0 0 Yorumla
erkannclkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl her zaman ki gibi ++++ şükürler olsun 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Pozitif 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Pınar3232 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Şükür pozitifim👍🏻 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Negatif. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. normal şimdilik :D 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yine baş ağrısı ile uyandım, rutin olmaya başladı...
Bugün stresli başladım diyebilirim. Saracak yer arıyorum
Uykusunu alamamış bir gariban 😪
Realist
Midem berbat olsada keyfim gıcır süper uyandım bugün 🥳
Hava güneşli ya ondandır😀
Yok kız bulutlu bugün 🥴😅
Geçmiş olsun catgirl 💋😀😂
Yok oruclu oruclu eskiler aklıma geliyor, kafam dumanlı yine
Yarı yarıya hem pozitif hem negatifim. Malum Korona oldum ve evde karantinadayım.
Uyuyamadığım için modum kötü. Okula geldik zabahın köründe zaten. Ede olsam yine toparlardım kendimi de böyle olmuyor. Sevdiklerimizde bize tavır koyuyor az kötüymüşüz gibi 🥲
Sabahları pozitif olamıyorum. Aksine daha çok sinirli oluyorum.
Yani hem pozitif hem negatif gibi değişik bir ruh hali
ruh mu kaliyor sabah sabah, negatif veya pozitif olsun
Oruç etkisiyle sersem diyebilirim. :)
Ben hiçbir sabah pozitif uyanamıyorum maalesef..
Her zamanki gibi 😎🥳🥳🥳
Her zamanki gibi negatif
Şimdilik pozitif
Ilerleyen saatlerde her an her şey olabilir mi😀
Evet her her şey olabilir :D
yok değil normal uykusuzum açım
Daha dur ilk günlerden başlamayın ağlamaya😀
yok be hakkaten dün hiç uyumadım uyku tutmadı bir kaç güne normale biner
Inş 😃
Günaydın.. 😊Pozitif..
her zaman oldugu gibi ikisi arasında gibi araf
her zaman ki gibi ++++ şükürler olsun