Hislerim bu konuda yanılmaz kimi nasıl gördüysem hemen anlıyorum ve tersi çıkmıyor analiz yeteneğim kuvvetlidir çevremdekilere gelirsek İyi ne demek ciğerlerini biliyorum Çünkü fazlasıyla yanlış yaptılar veya fazlasıyla doğru yaptılar hepsini kalıbına göre biliyorum bunları eleştirirken tanırken kendimi de tanıyorum kendimi de eleştiriyorum Ama bu insanlara nezaketten ve iyilikten başka hiçbir şey yaptığımı görmüyorum o yüzden hepsini hakedecek şekilde değer veriyorum hayatımdaki bütün insanlar benim için sınıflandırılmış gibi kimisi çok üstlerde kimisi çok aşağılarda kimisi hiç yok Değere değer eşit olmalı hayatı ve kendimi seviyorum sizde sevin 🌺
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Çevremde olan insanların olabildiğince samimi olmasına özen gösteriyorum.. Etrafındaki insanlarla nasıl olduğundan ziyade bana nasıl olduğuna odaklanıyorum.. Tabi ki hepimiz kişiye ve duruma göre hareket ediyoruz, tekdüze hareket eden kimse yok bence gezegende.. Olabildiğince yalın olmaktan yanayım en azından samimi olduğum insanlara karşı.. Bazı insanlar her duygusunu anlatmamayı tercih ederler bu gruba ben de dahilim.. Birileri bana duygularını tam anlamıyla ifade etmiyor diye samimiyetinden kuşku duymam.. Başka meseleler varsa ve güvenimi sarsacak durumlar yaşarsam o zaman mesele var demektir.. Keyifli geceler..
Tanıdığımı sanmışım ben, ondan bu tecrübeler hüzünler hep içimde bir yerlerde. Hayatımdan çıkarta çıkarta, beni kırıp üzenleri en yakınım dediğim 2 arkadaşım var yanımda, az insan öz insan her zaman iyidir, güzel söz. :D Kendi yorumumu da övmek de ne bileyim.
Kendi yorumunu övmekte çok haklısın çünkü çok doğru bir söz söyledin 😃 profilimde bile yazdım ben, hayat felsefelerimden birisidir etrafımda az insan bulundurmak 😃
Çevremdeki insanları iyi tanıdığımı değil iyi tanımaya çalıştığımı düşünüyorum. Çünkü yarını bilemeyiz. Uzun yıllar boyunca tanıdığım insana ancak güvenen biriyim. Ondan çevremde samimi bir el parmağını geçmeyecek kadar insan vardır. Gerisi selam kelamla doludur. Sadece zaman ve tanımaya çalışmak önemlidir benim için. İki günde tanıdım şöyle böyle diyemem. Bazen de ilk anda olumsuzlukla tökezleyen çok olur.
Sanırım insan sarrafı oldum diyebilirim. Ha sergiledikleri hareketlerin motivasyonunu anlayacak kadar çok az insan tanırım, ancak bir hareketin iyi niyetle mi yoksa art niyetle mi yapıldığını çok net söyleyecek kadar insanları tanıyorum.
Kimseyi cok iyi tanimamm ve bunu iddia etmem cunku insan bu her an her saniye degisebilir kendi de fikirleri de dolayissiyla ben bunu taniyorum diyebilecegim birii yok
Hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın. Ben asla insanlar hakkında sabit fikirlerim yoktur. Çünki herkes değişebilir. Birisi için yok o yapmaz dersin yarın yapar. İnsanoğlu 🙃