Ailemin tepkisinden korkuyorum babam döver diye korkuyorum dışardakiler çok umrumda değil ama ailemden dolayı çok korkuyorum ve cesaret edemiyorum ama istemiyorum da kapalı olmak zaten zorla kapandım napicam bilmiyorum ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Allah'ın emri ve rızası için kapanmadıysan ya da kapalı kalmıyorsan gerisi için kapalı kalma bence her açıdan daha beter..
Kesinlikle ya dinimi seviyorum ama kendim istemiyorum kapalı olmak gerçekten Rabbimin gucune gitmesin ama Allah rızası için kapanmadim zorla kapattılar işte
bu daha da kötü üzülüyorum senin için dini açıdan.. Açıl Allah'tan korkmuyorsun ailenden hiç korkma
Ya tövbe haşa tabiki Allah'tan korkuyorum ama kapaliliga henüz alışamadım işte belki bı gün kendi içimden gelir kapanirim ama istemeyerek kapalı kalmakta çok günah
ya kalma o zaman ya da araştır öğren keşfet Allah'ı daha iyi tanı ve gönülden kapanmayı isteyerek kapalı kal ömür boyunca.. İş kapalılıkta bitmiyor, tesettür hatlarını belli etmeyecek kadar bol ve içini göstermeyecek şekilde giyinmekten de geçiyor..
Ailenle paylaştın mi bu durumu önce onlarla bir paylaş
Ohooo çok ve babam eve almam diyo döverim diyo annem desen hakkımı helal etmem diyo yıllardır söylüyorum 5 senedir ama içimden gelmiyor işte zorla mı ya
Evlenince açılırsın ozaman:)
Beni beğenen kapalı beğenicek açılmak istememe oda karşı çıkar eminim
Evlenmeden sorarsin fikrini sende
Öncelikle korkun ney açılırsan ağzına kürekle vurur diye mi korkuyorsun
Valla öyle babam çünkü ben adamı vurur gebertirim diyo annem desen hakkımı helal etmem diyo daha neler neler
Zorla inanç olmaz onlar bu davranışlarıy günaha giriyor
Aynen de peki nasıl olucak ömür boyu istemediğim bir şekilde kapalı mı kalıcam?
cesaret gösteremeyenler basarili olamazlar hayatta asla. bunu unutMa
Ama nasıl yapicam ki cidden çok korkuyorum bana yardımci olabilir misin bir akıla ihtiyacım var nerden ve nasıl başliycam bilmiyorum
olurum arasin ailen bemle konussun hayirdir onlar kim ya kac yasina gelmissin bu sejin hayatin senon kararin !
İçinde olmadığımız için durumun ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğini bilemeyiz ama
@biryolbiradam hicbir sey olmaz
Peki bu tür olaylarda en son ne zaman güzel bir haber gördün
Ya orası öyle de işte bilmiyorum yarın bianda kafamı açıp gitsem ağzıma s,,, çlar benim kıyamet kopar
kiz basini acmak istiyor ailesini dinlemek zorunda degil. hukuksak yollarada basvurabilir. kimse kimsenin uzerinde baskı kuramaz .
Neden boyleler ya neden herkesin istediği gibi yaşamak zorundayız ailem olabilir ama bana çok saçma geliyor yani başımı açıyorum diye neden öldürürüm seni döverim seni diye tehdit alıyorum ya da neden hakkımı sana helal etmem diye beni korkutuyorlar sonuçta her 🐑 bacağından asılacak niye zorla güzellik oluyor
@sanatçıı savunman güzel bir şey karşı değilim tabiki herkes mutlu olsun arasın ailen benimle konuşsun diyorsun ama sana bir şey olmayacak seninle konuşunca kızlarına sen herşeyi anlatıyormusun diye yine bu kızcağazın üzerine gidecekler sonrasında tek zarar gören o olacak tabi ki zorla bir şey yaptırılmamalı ama her iki tarafında kırılmadan çözülmesi lazım
Çevreyi değiştir farklı şehir vs öyle olur ancak
o ailede işin zor
Neden boyleler ya neden herkesin istediği gibi yaşamak zorundayız ailem olabilir ama bana çok saçma geliyor yani başımı açıyorum diye neden öldürürüm seni döverim seni diye tehdit alıyorum ya da neden hakkımı sana helal etmem diye beni korkutuyorlar sonuçta her 🐑 bacağından asılacak niye zorla güzellik oluyor
onun adına ezber diyorlar çünkü kendileri zamanında korkutuldukları için onlarda korkutma yolunu seçiyor kadınları çuvala sokup kendileri istediği pisliği yapacak bir din yaratmışlar sonuçta..
Aynen öyle peki ne yapabilirim?
yobaz olmayan bir kocada açılırsın anca.. güzelsen ben alabilirim seni :D
Yobaz çok işte
Evlilik düşünmüyorum ya
güzel misin peki? yaşlı geldim dimi :D
yasin kaç
21
bunu güzelce annen ile konuş sonra babana söyle
Ohoooo kaç kere konuştum babam ben adamı vurur gebertirim diyo annem hakkını helal etmiyor daha neler neler ama bu şekilde de mutlu değilim işte ya
nerede yasiyorsun bu hayatı sen ailen yaptığı hoş değil
Dfdfffggfvvfkirt flortim gibi
Açıl teyze