Yani bende bir düşünürüm. Bunlar birbirinin arkasından konuşuyorlarsa. Muhtemelen benim de arkamdan konuşuyorlar diye. O yüzden onları olan güvenim sarsılır. Mutlaka bir tepki gösteririm. İkisini de uyarım ona göre davranırım.
Tabii ki uyarmak isterim, böyle şeylere tahammülüm yoktur. Uyarmışlığım da vardır fakat sonrasında, iyi niyetimden dolayı olay bana kalmıştı. Ondan beridir sessiz kalmak tercihim, benim iyiliğimi düşünen olmadı bu konuda ben de düşündüm zamanında onda da suçlu çıktım, o sebeple bu sebepten sonra da düşünmem, sessiz kalırım. Kendi aralarında hallederler, kendi problemleri.
Uyarımı yaparım ama konuşmaya devam ediyorlarsa da etsinler. Koskoca insanlar. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu onlar da benim kadar iyi biliyordur. Buna rağmen hoş olmayan bu davranışı sergiliyorlarsa kendi ayıpları.
Bir şey yapmam :( Çünkü o saatten sonra arkadaşım olmaz onlar :( Hızlı bir soğuma evresinden sonra ilişkimin kopacağından eminim. :( Çat diye kopartırım ilişkilerimi :( Bugün birbirlerinin arkalarından konuşurlar, yarın bir araya gelip benim arkamdan konuşurlar. Öyle insanların hayatımda olmasına gerek yok :(
valla biz 3 yakın arkadaşız 15 yıldır nerdeyse ve sürekli birbirimizin arkasından konuşyoruz sonra gidip yüzüne böyle dolu dolu bin beter şekilde de söyleyip hayvan gibi gülüyoruz agalarla.