Nelere yeteneğin var ya da gereksiz olsa da herkesin yapamayıp senin yapabildiğin neler var? Mesela ben ağzımla kola kapağı açma efekti verebiliyorum, herkes yapamıyor, ben de yetenek olarak nitelendirdim an itibariyle.🙄👉👈
-resim (özellikle anime tarzı), şarkı söyleme ve seslendirme yapma, oyunculuk ve taklit yapma, yabancı dillere yatkınlık, alet edavat kullanma becerisi (özellikle bıçak veya ustura tarzı) -5 aşırı hassas duyu özellikle de kulaklar ve burun -hayvan seslerini taklit etme özellikle uluma ve hırlama sesleri zira ağzım kapalıyken bile uluyabiliyor ve hırlayabiliyorum. -normalden güçlü çene basıncı: 13 yaşındayken bastıra bastıra bastıra mısır koçanını kırmayı başarmıştım ağzımda kalan orta kısım hariç diğer 2 taraf yere düşmüştü şu an muhtemelen çok daha kolay şekilde yapabilirim (bonus 12 uzun ve keskin köpek dişi) -manipülasyon -sayıca benden fazla kişilere karşı galip gelecek düzeyde dövüş yeteneği
Gizemli bir şekilde 200'e yakın mekik çekebiliyorum. Bütün arkadaşları yeniyorum vs girmeyi kabul eden. Başka alanlarda o kadar güçlü de değilim... Benim de kafam karışık.
Elimde şekilli şukullu kalem çevirebiliyorum. Aynı anda iki elimle de yazı yazabiliyorum. Melodika çalabiliyorum wğsjwşskwl Gereksiz birçok yeteneğim var da şimdilik aklıma gelenler bunlar..