Kişilik & Karakter Gereksiz bir yeteneğiniz var mı? sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Ben kedi sesi çıkartabiliyorum aşırı gerçekçi dmxnxmzns Güncellemeler+1 yıl 🍒 Gereksiz bir yeteneğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gereksiz değil herhalde de reflekslerim aşırı iyi arkamda bir şey düşeceksen bakmadan elimi uzattım😂 gibi gibi 1 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Ben de kedi sesi çıkarabiliyorum aşırı gerçekçi ve hatta Venom ile bayağı iyi konuşuyoruz böyle beni kedi falan sanıyor miyuv miyuv diyor bana 🐈⬛ 0 2 Yorumla sluttycat +1 yıl Aynı bizsinizz Yorumla Sonjin +1 yıl İvit pisicik Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dilimi yuvarlayabiliyorum 8) 0 0 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl https://youtu.be/pTKRkDDzqqMIste bu 😆 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnternetsiz bi süre yaşayabilme yeteneğim var :) ama süre uzarsa yakınımdaki canlılara zarar verme durumum olabilir 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çocuk sesi çıkıyor benden çizgi filmde ki gibi :D 1 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl sanki kitten daddy mesajı var gibi. hiç kitten oldun mu? 0 0 Yorumla
espressoseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gözlerimi ve parmaklarımı-ellerimi titretebiliyorum 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefes aliyorum 🙄 Almasam daha huzurlu olurum sanki 0 0 Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl coraplarımı elimi kullanmadan cıkarabiliyorum👍🏻👍🏻 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok iyi yüzücüyüm ama Ankarada deniz olmadığı için işime yaramıyor.. 0 0 Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gördüğüm her şeyi hatırlayabiliyorum, hafızam kuvvetli ve bence her şeyi hatırlamak gereksiz. 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göz kapaklarımı ters kiviriyorum kanlı eti gözukuyor sjsjsj 0 2 Yorumla soso_12 +1 yıl Lan ne kadar işsizssin lfhwkwhdkemd Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ahahhaah tesekkur ederim 😂😂😂 Yorumla
wtfksss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Dilimi burnuma deydirebiliyorum 1 2 Yorumla sluttycat +1 yıl Çok iyi Yorumla wtfksss +1 yıl Sadece gereksiz bir yetenek Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ayaklarımı sonsuza dek çıtlatabilirim.Sakız çiğnersen aynı anda dişlerimin arasında 20 tane baloncuk çıkartıp patlatabilirim.Kelepçelerden bileklerimi 5 dk içinde çıkartabilirim. 0 0 Yorumla
CaptainKerem Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. İyi yiyişmek sayılırsa yapıyoruz bişeyler işte 🙄😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kurbağa gibi oturur pozisyonda ayaklarımı sonuna kadar açabiliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parmaklarımı sonsuza kadar kütletebilirim sürekli kütlüyolarjskndkc 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Ozaman sen kedilerin ne konuştugunu anlayabilirsin? :D 0 0 Yorumla
RuhumDaralıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hayir butun yeteneklerim gereklidir resim cizerim siir okurum muzik kulagim iyidir ses tonum tok ve derinden guven verir yemede yaninda yat aqqq 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Herkesin konuşma ve yazım hatalarını bulurum. 0 0 Yorumla
selcantemel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nihat Doğan’ın sesini çıkarabiliyorum 😂 0 0 Yorumla
polyesma Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl çok yaşa... :D :D :D hiç güleceğim yoktu :D :D 0 0 Yorumla
Nefret_Sesleri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben gereksiz yeteneklerden de nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hahaha bende çıkarıyorım kedi sesi 😂😂😂 0 0 Yorumla
aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 80 cm. ileriye fışkırtabiliyorum 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Baş parmaklarımı bileğime değdirebiliyorum 😎 0 1 Yorumla eltigre +1 yıl Parmaklarımla ıslık çalmayı çok isterdim ya hatta gerekli bir şey bu Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Tek Hamlede Sütyen Kopçası Açabiliyorum 0 0 Yorumla
JoshXtr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 3 farklı enstruman calabiliyorum 0 5 Yorumla balıkkova +1 yıl pussymagned tespit edildi Yorumla sluttycat +1 yıl @balıkkova cmcmxj Yorumla JoshXtr +1 yıl hahaha komiksin Gitar calmama düşen kiza gitarim girsin Yorumla balıkkova +1 yıl yinede kızlara hakaret etmen hoş değil Yorumla JoshXtr +1 yıl Pussyguard Tespit edildi Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Belki de kedisindir 0 7 Yorumla sluttycat +1 yıl Olabilir Yorumla narinbirbey +1 yıl Yem vereyim gel Yorumla sluttycat +1 yıl Kuş muyum ben Yorumla narinbirbey +1 yıl Mama vereyim gel Yorumla sluttycat +1 yıl Teşekkür ederim koy önüme yerim Yorumla narinbirbey +1 yıl Bir insan profiline bu kadar mı sadık kalır Yorumla sluttycat +1 yıl Miyav miyav Yorumla
labas2727 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl kulaklarımı sallayabiliyorum. 1 2 Yorumla Çokk_Kalınn444 +1 yıl O bndede var Yorumla sentinel06 +1 yıl oha ilginç Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Var yaşamal 0 3 Yorumla narinbirbey +1 yıl Oldu mu şimdi bu Yorumla sadecekimmm +1 yıl @narinbirbey oldu Yorumla narinbirbey +1 yıl Hayırlısı o zaman be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gereksiz değil herhalde de reflekslerim aşırı iyi arkamda bir şey düşeceksen bakmadan elimi uzattım😂 gibi gibi
Ben de kedi sesi çıkarabiliyorum aşırı gerçekçi ve hatta Venom ile bayağı iyi konuşuyoruz böyle beni kedi falan sanıyor miyuv miyuv diyor bana 🐈⬛
Aynı bizsinizz
İvit pisicik
Dilimi yuvarlayabiliyorum 8)
Iste bu 😆
İnternetsiz bi süre yaşayabilme yeteneğim var :) ama süre uzarsa yakınımdaki canlılara zarar verme durumum olabilir
Çocuk sesi çıkıyor benden çizgi filmde ki gibi :D
sanki kitten daddy mesajı var gibi. hiç kitten oldun mu?
Gözlerimi ve parmaklarımı-ellerimi titretebiliyorum
Nefes aliyorum 🙄 Almasam daha huzurlu olurum sanki
coraplarımı elimi kullanmadan cıkarabiliyorum👍🏻👍🏻
Çok iyi yüzücüyüm ama Ankarada deniz olmadığı için işime yaramıyor..
Gördüğüm her şeyi hatırlayabiliyorum, hafızam kuvvetli ve bence her şeyi hatırlamak gereksiz.
Göz kapaklarımı ters kiviriyorum kanlı eti gözukuyor sjsjsj
Lan ne kadar işsizssin lfhwkwhdkemd
Ahahhaah tesekkur ederim 😂😂😂
Dilimi burnuma deydirebiliyorum
Çok iyi
Sadece gereksiz bir yetenek
Ayaklarımı sonsuza dek çıtlatabilirim.
Sakız çiğnersen aynı anda dişlerimin arasında 20 tane baloncuk çıkartıp patlatabilirim.
Kelepçelerden bileklerimi 5 dk içinde çıkartabilirim.
İyi yiyişmek sayılırsa yapıyoruz bişeyler işte 🙄😎
Kurbağa gibi oturur pozisyonda ayaklarımı sonuna kadar açabiliyorum.
Gökhan Özen'i taklit edebiliyorum.
Kişi analizi yapıyorum. Karşımdaki kişiyi incelerim.
Parmaklarımı sonsuza kadar kütletebilirim sürekli kütlüyolarjskndkc
Ozaman sen kedilerin ne konuştugunu anlayabilirsin? :D
Hayir butun yeteneklerim gereklidir resim cizerim siir okurum muzik kulagim iyidir ses tonum tok ve derinden guven verir yemede yaninda yat aqqq
Herkesin konuşma ve yazım hatalarını bulurum.
Kulaklarımı oynatabiliyorum. 😂
Nihat Doğan’ın sesini çıkarabiliyorum 😂
Yokk
İstedıgım zaman gegire bilirim:))
çok yaşa... :D :D :D hiç güleceğim yoktu :D :D
Ben de iyi taklit yaparım. :D
Ben gereksiz yeteneklerden de nefret ediyorum.
Hahaha bende çıkarıyorım kedi sesi 😂😂😂
80 cm. ileriye fışkırtabiliyorum
yarın gel işe başkla ssk yol yemek + 20 tl
Baş parmaklarımı bileğime değdirebiliyorum 😎
Parmaklarımla ıslık çalmayı çok isterdim ya hatta gerekli bir şey bu
Telekinezi yapabiliyorum
Yok Benim Böyle Birşeyim
Yürürken sakız çiğneyebiliyorum
Bir ses kaydı rica etsem paylaşırmısınız
kuş sesi, sanırım... :D
plakaları ezberliyorum..
hissiyatım açık. olumsuz yanları çok fazla oluyor