Sadece trafikte olan değil, hayatın her alanındaki yasaklardan bahsediyorum.. Sigara yasağı, bir yere belli bir saatten sonra girememe yasağı, ucakta telefon yasağı..
Genelde her düzene baş kaldıran bir yapım olduğu için hangisini söylesem bilemedim. Mesela okulda yasak olan bir çok şeyi çiğnerdim sonra da haklarımı muhteşem şekilde savunur herkesin ağzını kapatırdım. Bu yüzden babam polis olmama izin vermedi sanırım 🤦♀️
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hani böyle ilgi duyuyorsun seviyorsun filan ya bu bir eşya olur bir insan olur ya da bir içecek bir yiyecek olur sana iyi gelmiyor aslında bunu yapmaman gerekiyor onu yapmaya bayılıyorum işte
uymakta zorlandığım bir yasak yok eğer işime gelmiyorsa çiğniyorum oluyor bitiyor mesela 18 yaş altı alkol kullanımı ve bara falan gitmek yasaktı ama 14 yaşından beri beni durdurmadı bunlar
Müzelerde fotoğraf çekme yasağı kesinlikle. O kadar deliriyorum ki haklı olsalar da. O an hemen resmini çekip, ailemle paylaşmak istiyorum ama yasak maalesef... Diğer yasaklar da sıkıntı yaşamıyorum.
Uyamadığım yasaklar trafiktekiler genelde. Onun dışında genelde yasaksa yasaktır benim için…
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü çocuklara bütün kadınların tapıp, kibar ve naif erkeklerden bütün kadınların tiksinmesi. Yani "Pic değilsen hiçsin" kuralı en zor ve en adaletsiz kuraldır.
Tecavüzcü katillere sosyal medyadan "tatlısın" yazan sizin hemcinsleriniz. Kötü çocuklarla evlenip onların sappık genlerini sonraki kuşaklara aktaranlar sizlersiniz. Efendi adamlara şans tanısaydınız dünya cennet olurdu. Siz hazzınız için cehennemi seçtiniz.
Geçen 90km/h sınırı olan yolda 150 ile giderken tam radara yakalanıyordum o sırada şans eseri bir araç önüme çıktı. Sanırım radarla arama girdi. İnşallah radara yakalanmamışım