bazı kurallarım aşırı keskin benim bıçak gibi kesiyor ve bu kuralları hiç esnetmediğim için bazen mutsuz oluyorum ana esnetirsem de kendime saygısızlık yapacakmışım gibi hissediyorum ve kendime saygı benim için önemli.
Bazı kurallarım da esnektir yani tamamen sert keskin cizgileri olan kurallarla yaşayan bir insan evladı değilim çünkü hayat tamamen sert kuralları olan bir insana o kuralları bir şekilde kırmasına neden oluyor bu kötü
Bazen keskin bazen de esnek. Keskin kurallarım nadir konulardır ama bu insana bağlıdır. Fazla da keskin olmaya çoğu konuda gerek duymam. Çok kasmamak lazım bazen hayatı. Gerektiği yerde kuralların elbette olacak.
Esnek olamıyorum. Vardir kurallarım ve birini bozarsam, hepsi gitti demektir. Kendime olan saygımı yitiririm diye düşünüyorum. Malesef... Esnemezsen kırılırsın derler... Kırıldıkça daha keskin olur, kendimi daha iyi korurum derim ben de... Mutlu kal...🖤🤍
Hayır keskin değilim, elbette kurallarım, çizgilerim var fakat o an farklı bir şey yapmak istersem onu yaparım. Bu anlamda esnekliğe daha fazla yatkınım sanırım. Bir şeye kendimi zorlayarak değil, içimden gelerek yapmak isterim.
Duruma ve konuya göre değişiyor çok keskin olduğum katı kurallarımda var, esneklik göstereceğim konular da. Sevdiğim ve değer verdiğim insanlara oldukça esnek davranırım...
Duruma, konuya ve kisiye gore degisir. Cok keskin kurallarim var diyemem ama cok esnek biri de degilim. Rahat ettigim sekilde belirliyorum bu tur seyleri.