Sıcak havalarda keşke buz dolabı olabilsem. Ne araç kullanılıyor, ne yürünüyor, sıcak havalarda konuşmak bile gelmiyor içimden. Ustam bize ordan soğuk hava atsana karışık olsun.. 🦁
Sıcak havalar tatil için ideal. Onun dışında çalışırken sıcak insanı boğuyor.
Düşünsene hacı gitmişsin tatile, yerleşmişsin otel ya da yazlığa. İnceden demleniyorsun. Sonra akşam oluyor eğlenceye akmalar. İlk günden tamamlamış oluyorsun.
Havanın soğuk olması da iyi insanın vücudu diri tutuyor.
Çünkü soğukta kan akışı hızlansın diye hareket etmek gerekiyor. Yazında gölde yer arıyorsun biraz essin diye.
Genel olarak severim. Sahil kenarında güzel oluyor. İnsan dinleniyor, ayakları suya sokma, manzara falan keyifli.
Soğuğa göre sıcağı tercih ederim yeter yav her gün hastayım bide ısınamıyorum oturmak uyumak geliyor içimden ama sıcağın çaresi var. Sonra gece hemen kararmıyor , çalışırken yazın daha kolay geçiyordu zamanlarım. Klima açılıyo zaten eve gelince sıcağı hissetmiyordum
Ben kış insanıyım, sıcağı sevmem. Karda dizimi aşan yollarda yürümeyi göze alırım ama yazın sıcağında markete bile gitmeye üşenirim. Yazın sevdiğim tek şey denizde yüzmek. Onun haricinde sevmiyorum.
Sıcak havaları severim. Ama Antalya sıcağı değil 🤣 çok üşüyen bir insanım. Burada bile Mayıs sonu gibi ancak içim ısınıyor. Terlemeyi hiç sevmem. O yüzden de bir mevsim seçsem o ilkbahar olurdu
Ilık Havayı Severim Çok Sıcak Bunaltıcı Oluyor Ki Bunu Yaşayacağım zaten Amasya merkez de Yaşıyorum Ben burada şimdiden Sıcaklar Başladı Yazın Hele Çok sıcak Yazı İlkbahar Çok Sevme nedenin çiçekler Yeşillik doğa Geliyor Kuşların o huzur veren Sesi
Sımsıcak bi güneş🔥🏜masmavi gökyüzü🏞💙ve aklımda havada aşk kokusu var😄bide sıcak yaz geceleri 🌇✨🎆🔥🔥yasak elmanın sımsıcak bi güneş adlı heycan verici bi şarkısı vardı, seviyorum ⛔enigma⚠️tarzı müzikleri 🎶🎵🔥⛔🔊🔊