Kişilik & Karakter Siz de sıcaktan bayılıyor musunuz? petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sıcaktan bayılanlarda bugün...Normalde asla böyle yatmaz 😂 kıvrılır yatar sürekli Siz de sıcaktan bayılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet çok sıcak maalesef 0 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok sıcak çok 😄 0 1 Yorumla petitbébé +1 yıl Hahaah aynı pozisyonda Yorumla
Edasrn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Evet nedir bu sıcaklar ya klima olmasa yaşanılacak gibi değil 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Pek sıcak soğuk takıntım yoktur. 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemde nasıl.. hastanedeyim hiç çıkasım yok. 1 0 Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Patronumuz klimayı açmamıza izin veriyor 1 2 Yorumla hmttekirdagli +1 yıl İyiymiş Yorumla hmttekirdagli +1 yıl Özelde mi çalışıyorsun Yorumla
aksamgunesi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl ay çok şekerrr benimkide böyle oldu sıcaktan yaa 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. az kaldı.. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet ya 0 0 Yorumla
Serkand41 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl 40 derece 1 1 Yorumla Serkand41 +1 yıl İzmir Kocaeli arasi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet çok sıcak maalesef
Çok sıcak çok 😄
Hahaah aynı pozisyonda
Evet nedir bu sıcaklar ya klima olmasa yaşanılacak gibi değil
Pek sıcak soğuk takıntım yoktur.
Hemde nasıl.. hastanedeyim hiç çıkasım yok.
Patronumuz klimayı açmamıza izin veriyor
İyiymiş
Özelde mi çalışıyorsun
ay çok şekerrr benimkide böyle oldu sıcaktan yaa
seviyorum ben sıcakları
Ev sıcak değil şükür
Esiyor evin şükür ya
Aynen 😌
az kaldı..
Evet ya
40 derece
İzmir Kocaeli arasi