Genel manada hayır. Alfa değilim. Tam olarak bir sigma kadınıyım. Sigma kadınları:
"Dışa dönüktür. Alfa kadını kadar baskındır, ona kıyasla daha soğukkanlıdır. Doğal çekiciliği yüzünden ilgi hep üzerindedir. Ancak o bundan pek hoşlanmaz. Ne zaman ortaya çıkması gerektiğini iyi bilir. Bazen tüm spot ışıklarını üzerine çeker. Bazen ise geri adım atıp susmayı tercih eder. Başkalarının görüşünü pek önemsemez. Ne istediğini bilir ve kendi bildiğini okur. İnsan seçer. Sevdiği insanlara sadıktır. Onlar için her şeyi yapabilir. Duygusal olarak saplantılı olabilir. Bir ilişkinin kendine zarar verdiğini bildiği halde devam ettirebilir. Sigma kadını birine bağlanırsa kopması çok zordur. Birisinin kendine yaptığı iyiliği asla unutmaz ve karşılığını vermek için çabalar. Zor bir insandır. Bu zor yapısı onu çekici kılar ve insanlar etrafında pervane olur. Ancak uzun süreli ilişkilerinde bu zor yapısı karşısındaki insanı yıpratır. "
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Yapı olarak güçlü biriyim, boyun eğmem, kimseye eyvallah demem.. Fikrimi sakınmadan ucunda ölüm de olsa söylerim.. Bana yapılan yanlışı da doğruyu da unutmam.. Bir kere yara aldım diye hayattan kopmam, vazgeçmem, pes etmem, kendim olmaktan vazgeçmem, kim ne dedi ne düşündü diye umursamam.. Hayatın bir yolculuk olduğunu ve bu yolda başımıza gelen her şeyin bir sınav sorusu niteliği taşıdığını unutmam.. Bunları insan acı deneyimleriyle zaman içerisinde öğreniyor.. Daha ufak yaşlarda iken daha güçsüz ve daha inançlı olabiliyoruz insanlar konusunda.. Sonra insan, insanlara değil kendisine inanması gerektiğini anlıyor.. Keyifli günler..
Yani şimdi kime sorsan ben alfayım der kimse ben betayım demez ben işin açısı alfa olduğumu düşünüyorum. Sen de az çok tanıyorsun beni bazı konularda lafımı esirgemem boynumu yere düşürmem elimden geldiği kadar her zaman dik dururum kimseye eyvallah etmem bu hayatımın her döneminde böyle oldu. Her zaman da böyle olmaya devam edecek.
Alfa her zaman önder olmak, liderlik etmek değildir. Alfa; salt kendini düşünen, bencil ve umursamaz kişilere verilen genel isimdir. Alfa kulağa her ne kadar kurtlar kadar asil gelse de aslında alfa kişilerin özünde bir kibir ve gurur yatıyor. O yüzden alfa değilim ☾
ben kendimi bildim bileli alfayım.. babam da alfaydı, dedem de.. alfalık bize dedemin babasından gelme.. o da acayip alfaydı ama ne olduğunu bilmiyordu :)