Onu çok seviyorum ama aşırı kıskançlığı bunalttı beni!

Sevgilimle birkaç aydır çıkıyoruz. Bundan uzun zamandır arkadaştık, konuşuyorduk. Süslenmeyi seven bir kızdım güzel etekler, elbiseler, miniler, farklı renklerde dikkat çekici. Çok abartılı olmasa da makyaj yapmayı da severim, büyük küpeler takardım kısacası süslü biriydim. Ve o beni öyle tanıdı ve öyle sevdi. Ancak çıkmaya başladıktan bir süre sonra başladı, onu giyme, şunu giyme, makyaj yapma, taki takma, saçını şöyle yapma! Gözlerime kalem çektim bağırdı varya, terkedecekti beni az kalsın! Bir gün arkadaşı partiye çağırdı bizi eğer kısa giyeceksen gelme dedi, topuklu ayakkabı giymemi de istemiyordu. Gittim aldım elbiseyi diz kapaklarına kadar uzun, ağzıma s*cti resmen! Pantalon giyeceksin dedi. Ben de gitmedim partiye tek gitti. Konserlere arkadaşlarla dahi bırakmaz beni, nereye gidersem ona haber vermek zorundayım, eğer kendisiyle değilsem akşam karanlık olmadan önce evde olmalıyım ve buna benzer bir sürü örnek var. Koroya gidiyordum, solo söyleyecektim herkes bana bakacak diye izin vermedi. Bir gün provada yakaladı beni resmen rezil etti herkesin önünde bağırdı bana! Varya yazın ortasında gömlekle dolaşmak zorundayım! Bana aldığı giysiler hep geniş, dikkat çekmeyen renklerde! Gri, siyah, lacivert giyiniyorum! Facebook'a fotoğraf koymayacam! Kaç defa konuştum ama her konuşma kavgayla bitiyordu! Sürekli kavga ediyoruz. Ama onu çok seviyorum. O benim canımdır onun için birtakım şeyler feda ettim. O da acayip kıskanç. Beni de çok seviyor. Ondan başkası bana bakmasın istiyor. Onu çok sevdiğim için herşeye katlanıyorum mecburen, sevmeseydim çoktan giderdim. Bana çok iyi davranıyor, hediyeler alıyor, çok güzel, iyi, ve dünya şekeri olduğumu söylüyor. Ama onun bu acayip kıskançlığı beni resmen bunalttı ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
aslında ben de ona çok iyi davranıyorum. Ona sık sık hediyeler alırım, yanaklarından öperim, sarılırız, ona tatlı sözler söylerim, naz cilve yaparım daha ne olsun ki?
Onu çok seviyorum ama aşırı kıskançlığı bunalttı beni!