Sevgilimi çok kıskanıyorum galiba?

Sevdiğim aynı zamanda sevildiğim bir ilişki içindeyim ancak kendimde anlam veremediğim bazı şeyler var. Sevgilim herhangi bir karşı cinsle konuştuğu zaman bakın sadece konuşması bile yeterli aşırı derecede sinirleniyorum ve acı çekiyorum ama o acı hissi hoşuma da gidiyor. Arkadaşlıktan sevgililiğe dönen bir ilişki olduğundan mıdır bilmem ama karşı cinsten biri ona bakınca ya da onun baktığını hissedince aşırı derecede modum düşüyor. Güzel bir kızım ama öyle bir triplere giriyorum ki heralde özgüvenim yok. normalde olmak istediğim bir tarz var mesela o tarz bi kız görüyorum sevgilimin göz ucuyla baktığını görsem ( bu psikolojiyle uyduruyor bile olabilirim) modum aşırı düşüyor üzülüyorum ona hiç bisey demeden triplere giriyorum yâda söylüyorum neden baktın diye ve günün sonu ben bakmadım kimden bahsediyorsun yok kavgaları ya da rol yapıyorum dorun yok gibi eve gelince cevap vermiyorum yazdıklarına. Neden böyleyim mesela iyi hissettiğim bir gün olmuştu kombinim çok güzeldi özenmiştim kendime sonra dışarı çıktık bir anda yine güzel bir kız gördüm ve nedense hissiyat geldi bakıyor diye yani kafası o tarafa dönüktü ona bakıyor heralde diyip triplere girdim sonra kavga falan yani kendimi hiç anlamıyorum aynı şekilde çalıştığımız yerde de kızlarla yakınlığı yok gidip konuşmaz iş dışında ama mesela bazen oturuyoruz espri yapıyor ortaya diğer kızlar ahahhaah diye yersiz abartı bi gülüyorlar çıldırıyorum Okadar gülecek ne olabilir böyle duygular yaşayan var mı?

Sevgilimi çok kıskanıyorum galiba?