Hayatınız da bir şey olsun istersiniz bir kişi veya bir konu üzerine kariyer vesaire ama onun olması için emek sabır ve istek gerek bir gün başaracağınızı ve olacağını bilirsiniz ama o başarıya ulaşmak için biraz olsun cefa çekmeniz lazımdır ve birazda zaman bu tür istekleriniz nelerdir?
Bir gün kesin olacak ama sadece zaman lazım dediğiniz bir olay var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yani aslında hayal kurmak ve umutlu olmak insanı ayakta tutan yegane şeydir tabi ki benim de ideallerim var hayata dair ama kesin konuşup da mutlaka olacak diyemem.. Çünkü bilirim ki insan hayatı her zaman pamuk ipliğine bağlı.. Her an her saniye ne olacağına garantimiz yokken kesin konuşmak bana uygun gelmiyor.. Kısa vadede olabilir belki bu söylem ama uzun zaman dilimine yayarak dile getiremem.. Açıkçası çok da imkansız ya da olmasını kalpten dilediğim bir şey de yok sevdiklerimin yanımda olması dışında.. Keyifli günler..
Ekonomik olarak daha güçlü olduğum çevremdeki insanlara gönlümce yardım edebildiğim daha da güçlü olabildiğim zamanlar gelecek ve tüm bunlar sadece emek çaba ve zaman alacak. Insan ilişkilerinde ise sen ne kadar cabalarsan çabala karşındaki insanın ruh haline göre değişiyorsa ondaki yerin varsın olmasın gerek yok. Hak edene hakkını vermezsen kendi hakkindan olursun