Telefon rehberinde az kişi olması kişiyi asosyal yapar mı? Bir başka deyişle, bu durum kişinin asosyal olduğuyla ilişkili midir sizce?

Benim öyle çok kişi yoktur. Çoğu iş çevresi ve kalan kısımda akrabalar ve ailemdir. Yedi sekiz tane de okuldan arkadaşlar ve dostlarımdır. Gayette sosyal biriyim.
Teşekkürler...
Rica ederim.
Hayır. Herkeste telefon numaramın ne isi var? Tanıdığım, sevdiğim belirli kişilerde bulunsun yeterli
Cevap
6Cevap
Hayır, bunun asosyallikle bir ilgisi yok. Kaydetmemek, az kişi tutmak tamamen tercihtir.
Asosyalim doğru rehberde 15 kişi yeterli fazlasına gerek yok işe girince 40 ı buluyor işten ayrılınca herkesi siliyorum düzen böyle 😂
1 haftada sadece iletişim kurmam gerekenleri kaydederek (yeni telefon almıştım) rehberim 100 kişiyi aştı. Ben fazla aktifim sanırım
Bence değil benimkimde de 40 kişi ya var ya yok ama gereksiz yere konusamayacagim insanlarin numarisi olsun istemem
Akrabalarımda bile numaram yoktur. Az kişide numaram vardır. Bazıların da kuaförün bakkalın marketin bile numarası var.
Hayır bende rehberimde görüştüğüm kişileri tutuyorum görüşmediklerimi düzenli olarak silerim niye tutayım yahu
yoo değildir bende de az kişi var
herkesi kaydetsek evin yolunu bulamayız
Doğru insanları hayatına aldığına işarettir.
Çokluğun olduğu yerde hep bir b*kluk olur :)
Hayır sadece gereksiz insan fazlalığını sevmiyorum.
Hayır bende de çok az kişi var ama tamamen seçicilikten.
Bence değil ama merak ettim insanlar ne düşünüyor acaba
Sanmıyorum. Benimkinde çok az kişi var ne gereksiz arayanim var ne soranim ama biraz asosyla olduğum doğru
Tam aksine seçicidir🙂
Az ve gerekli insan çok huzur
Olabilir 15 kişi var bende
Belki Özgündür
Olabilir belki
ben siliyorum sıkıldikça
Değildir ben ayda bir eliyorum
Hayir
Alakası yok
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar