Kişilik & Karakter Sizce k pop mu yoksa tik tokmu? Jisoonunçikolatası Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben k pop u daha çok seviyorum K pop Tik tok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ikiside değil seçeneği koymamı istedi ama en fazla 2 seçenek koyula biliyor Sizce k pop mu yoksa tik tokmu? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İkisi de değil seçeneği de olmalıydı. 1 1 Yorumla Jisoonunçikolatası +1 yıl En fazla 2 seçenek oluyor
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Soyeon 0 3 Yorumla Jisoonunçikolatası +1 yıl Ne demek istediğini anlamadım Yorumla Kızılsükse +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Jisoonunçikolatası +1 yıl Niye herkes bana kaç yaşındasın diyor Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kwai 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Bence loli pop 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Beyin algım terk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisi de değil seçeneği de olmalıydı.
En fazla 2 seçenek oluyor
Sana benden çilekli lolipop
İkisi de değil.
Soyeon
Ne demek istediğini anlamadım
Kaç yaşındasın
Niye herkes bana kaç yaşındasın diyor
bence k-pop