Bana yapılan hiç bir şey'i iyi ya da kötü asla unutmam; kinci değilim. Yalnız bazı yaşanan hayal kırıklıkları unutulmuyor. Kimseyi kırmak istemediğim için bu yaşıma kadar hep ben kırıldım. Canları sağ oldun ya da seni mi kırıcam diye diye ömrümüz geçiyor. Hayat çok değerli ve biz onu kaçırıyoruz...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Ne yapılan iyiliği ne de kötülüğü unutmuyorum ben.. İnsan doğasında zaten unutma faktörünün olduğuna inanmıyorum ben.. Bir insan yaşadıklarını alzheimer olmadığı sürece unutamaz.. Anılar insanın hayatının neredeyse tamamını oluşturur.. Yaşanmışlıklar sayesinde insan kim olduğunu, neler göğüs gerdiğini, neleri sindirdiğini, neler için nelerden vazgeçtiğini, nelere kafa tuttuğunu, ne kazandığını ya da ne kaybettiğini anımsar.. Buna göre yol haritası çıkarır kendisine.. Aynı yerden tekrar tekrar yara almamak adına ya da aynı mutlulukları yeniden kazanabilmek adına.. Keyifli geceler..
Her seyi unuturum. Bir icten gulus, samimiyet her seyi unutturur bana. Eskiden kin tutan biriydim ve kinin bir tek bana zarar verdigini gordukten sonra bu huyumu biraktim. Guzel gunler gormek icin unutmak, lafin pesine dusmemek, sana zarar veren tiplerden uzak durmak, toksik iliskilerden kacinmak en iyisi 🌸
Aslında burada kişinin yapısı da önem arz ediyor. Hassas insanlar her şeyden daha fazla etkilenip daha zor unutuyor. Bazısı da umursamaz oluyor. Keşke ben de biraz umursamaz olsam.