Acile gitmelimiyim sizce? Endişeleniyorum kan durmuyor 🥺 ya da sizce estetik cerrahiyemi gitsem? ölmesem bile iz falan kalır korkuyorum ne yapmalıyım sizce?Çık kırkıyırımm
o kadar bensin ki çıtkırıldım 😂 benimde canım çok kıymetlidir bir kere sütyenimin demir yerini iteyim dedim ve turnağıma metall girdi ve ben kanı gördüm annemin yanına gidip parmağım kopmuşcasına ağladım en az on dk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 annem de kuş g*tünü görmüş yara sanmış dedi unutmuyorum 😂😂😂😂😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız bunun tıpkısının aynısını yaşadım desem? sütyenin demiri bir anda parmağıma girince nasıl ağladım bi görsen 😂
Ya balık çok fenasın sen hahhaa kesmeden önce güzel bir bakımda yapılmış ellere. Fetişi olanlar çıldırdı. Bence kan kaybından gidebilirsin, koş hemen koş hastaneye.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim ellerim hep bakımlı yakınlarım biliir😛 el fetişi olanlara özel el koleksiyonumu mu açsam acaba ramazan hayrına sevap point kazanırım dkdkcxl
Eskidi be Önceden çok yakışıklıydı da artık sjjdjd eskidi iş görmez kadayıf ol da artık kolunu bile kaldıramıyor kaldıki şeyini kaldırsın cnxncjjchxjxjcjjfjdjxjxjxjjxjxjxjxjx
Tabi orası ayrı ama nfjdj 37 den sonrası bende yürümüyor denedim jdjfj anlaşamıyoruz adam duymuyor filan yazıyorum diyor ki ben anlamadım. Sonra 2 saat açık açık anlat cjfjff sıkıntı 31 iyidir 31♥️19 djdjdf