Desteğe ihtiyaçım var lütfen dalga geçmeyin?

Merhaba arkadaşlar normalde çok özgüveni yüksek birisiyim kolay kolay hiç bişey takmam ama uzun zamandır alopecia yazılıyor heralde öyle bi hastalıkta savaşıyorum kaşlarımı kirpiklerimi saçımı vs kaybettim çok dalga konusu oldu okulda ya da soran oldu hasta mısın kanser misin kemoterapi mi gördün kaybettin gibisinden kendime güvenen ve toplumda çok beğenilen bir kızım ama dengesiz çok var saçım peruk belli değil normalde gerçek saçım gibi kaşlarımı yaptırdım kirpiklerim takma geçen bi ortama girdim biri herkes içinde bana dedi ki ama saçın peruk dimi diye kendimi okadar kötü hissettim ki kimseye bişey demiyorum aileme vs üzülmelerini istemiyorum ama içten içe yüzüm gülsede için ağlıyor bazen güçlüyüm ve insanların konuşmaları yüzünden yakılmak istemiyorum şükrediyorum ve ölümcül kötü bi hastalığım yok diye her şey yoluna giricek diye Allah’ıma inanarak sığmıyorum üzülüyorum ama yapcak bişey yok içime atıyorum burada dertleşmek istedim biraz beni biraz motive eder misiniz aynı hastalığı olan veya sizin bi sıkıntınız var mı içten içte üzüldüğünüz?
Desteğe ihtiyaçım var lütfen dalga geçmeyin?