Bir ufaktan Müslüm Baba açarım, ardından bir duman, sonra diğer duygusal parçalar. Sonra sıkılırım biraz hareketli açarım. Finali gene duygusal parçalarını bitiririm.
Bazen işte telefondan Cem Yılmaz falan takılıyorum, bazen konuşanlar.
Önceden oyun falan oynardım da bu aralar çok oynayasım yok.
Baktım sıkıntı geçmiyor mu, açarım bir Kolpaçino, Arog, Gora, Yahşi Batı, kara kedi sıkıntı falan kalmaz sonra.
Finalde bir sigara sarar bir de yakarım. Zaten gülmekten artık yanaklarım ağrıyor olur.
Ev temizliyorum, utu yapiyorum, kitap okuyorum, ciceklerle ve bitkilerimle ilgileniyorum yeni yeni cicekler aciyorlar 😻 evimin yaninda park var oraya cikip yeni insanlarla tanisiyorum veya kulakligimi takip yuruyus yapiyorum, yeni yemek tarifleri deniyorum. Buaralar aysens kitchen a taktim kafayi cok farkli yemek tarifleri veriyor onlari deniyorum 🤤
tutulur merak etme :D oruç dedin bu gün bizim patron baya mutluydu.. dedim ne oldu çaktırmadan diyor yemekçi cuma günü kapatıyormuş.. hani ramazan geldi ya yemekçiler 1 ay kapalı oluyor.. içinden öyle bir seviniyor 1 aylık yemek parasından kurtuldum hesabı vs.. bende şeytanlık yapıp dedimki.. o zaman ayvayı yedin.. farkında değilsin ama ben hariç herkes sigara içiyor.. benden başka cumaya giden var mı.. bana diyor kimse oruç tutmayacak mı dedim hiç sanmıyorum hadi grş. dedim adam duraksadı resmen :D
Sahilde yürürken müzik dinleyip sonra yorulunca bir banka oturup oyuna girip oradan çıkıp anime izleyip sonra biraz kitap okuyup sessizliğe kavuşup eve dönüyorum.