Bir insan harekete geçmediği sürece doğru an hiç gelmiyecektir. Harekete geçtiği an her koşulda zamanlama doğru olacak ama henüz farkında değildir. Hayat kimseyi beklemiyor. Fark ettiğinde ise bazı şeyler için çok geç olacaktır. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hayatımın şu aşamasında yapmak isteyip de güç bulamadığım şeyler değil de yapmak için isteğimin olmadığı şeyler var.. Mesela yeni insanlar tanımak konusunda içimde hiç istek yok, sanki yorulmuş ve insanların iki yüzlülüklerine doymuşum gibi hissediyorum.. İstek önemli benim için.. Ne kadar yorgun olursam olayım eğer bir şeyi çok istiyorsam kesinlikle mücadele ederim ve yorgunluğu falan hesaba katmadan elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.. Hayat kısa ve yarınımız bile garanti değilken hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor ben buna inanıyorum.. Yeter ki gerçekten yapmak isteyelim bir şeyleri.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Kendi kendime kalmak. Kendi kendime yetebilmek ve kendimden almak yaşama gücünü. Ama zor benim açımdan.. genelde birilerinin hep benimle olmasına ve bana destek olmasına alışmış biriyim. Hem cesaret hem de güç olafak uzağım böyle şeylere.
Aşkı aramaya şehir dışına gitmek istiyordum, malum hayat pahalılığı nedeniyle hiç gücüm kalmadı. Eskişehir'de sınıfta kalmış ilkokul öğrencisi gibi kalacağım. Eskişehir'de aşkı bulacak hiçbir destekçim yok.