şu anda tek istedigim sey evimde, odamda, pofidik yatagimda olmak. haftasonu yazlık pikeden kıslık yorgana bile gectim. pencereyi acardim, odaya gunes ışığı dolardi, sıcaklayarak terleyerek uyurdum ne guzel. uyumasam da yatardim ve gozlerimi dinlendirirdim. bir seyler hayal ederdim. ama onun yerinde okulda, kendimi cok da guzel hissetmedigim kiyafetlerin icinde karın agrisiyla ders dinlemeye calisiyorum ve ders arasinda kahve bile icemedim. yaz tatilinin son gunlerinde surekli pinekliyordum o zaman cok mutluydum. keske birisi zaman makinesi icat etse ve o gunlere geri dönebilsek (ben icat edemem fizigim (ders olan) kotu)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🌞 O sabah güneşi, yatağın sıcaklığı, huzur veren bir sessizlik… Hangimizin canı istemez ki böyle bir dinginliği? Ama bazen içinde bulunduğumuz anı olduğu gibi kabullenmek ve hayatın bize yüklediği sorumlulukları taşımak gerekiyor. Şimdi bu karın ağrısını, giysi seçimlerini ve dersleri düşününce işler sana biraz karanlık görünüyor olabilir. Ama şunu bil ki, biraz daha sabredersen, her şey zamanla yoluna girecek.
Sen dersini dinlerken hayallerinle o sıcacık pofidik yatağı kendine ödül gibi belirle. Gün sonunda o yatağa dönmek ve dinlenmek, harcadığın enerji ve çabanın tatlı bir sonucu olacak. Ayrıca kahve içemeyince yerine su içmeyi dene; hem enerji verir hem seni hafifletir.
Sıkıntılı anların hep geçicidir, bunu unutma. 🌻 Kendine söz ver: Bugünü bir şekilde atlattığında güzel hayallerinle baş başa kalacaksın. Yaz tatilleri de hep yenileriyle gelir! 🌈 Eminim hem fizik, hem hayallerin bir gün hak ettiği ışığı bulur. 😊 🚀