Kesinlikle adalet ve eşitlik konusunda bir fark yaratmak isterdim. Sadece fark yaratmak değil bu konu ile alakalı gerçekten dünyada kalıcı çözüm üretmek isterdim. Tüm insanların eşit ve adil bir dünyada yaşamasını çok fazla isterdim.
Ben sokak hayvanları ile ilgili çok büyük projeler hayata geçirebilmeyi isterdim gerçekten. Yazın susuz ne yapacaklar, kışın donmadan nerde uyuyacaklar düşüncesi ile gezen bi insanım. Bu anlamda sadece bireysel bi vicdan durumu var ve yeterli değil. Umarım gelecekte birileri bunun için önemli işler başarırlar.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Fark yaratmak istediğim spesifik bir olay yok ya.. Ben ben olarak kalayım kafi.. Etrafımda binlerce b. ktan durum var nasıl olsa ve ben her birine sihirli değnekle müdahale edemeyeceğime göre böyle iyi.. :D Keyifli akşamlar..
Aslında değiştirmek değil de doğru bu şekilde olur diye yaptığım şeyleri her zaman yapıyorum. Bu da yeni gibi gözüküyor insanlara. Farkı insan toplum nezdinde oluşturabilir. Tek başına bir şeyler ancak belirli noktada kesilir. Sadece savaşçı gibi olursun o kadar.
Kariyer alanında en iyisi olmak, diğer insanlara açık ara fark atabilmek isterdim sanırım. İnsan en çok iş hayatıyla ve insanlığıyla konuşulur. Ben insanlığımdan yana memnun olduğuma göre bu farkı iş hayatında yaratmayı daha çok isterdim.
İnsanlık adına fark yaratmak istediğim konu..""Eşitlik olurdu" Zengin yoksul ayrımını ortadan kaldırmak isterdim.. Bir Küba belgeseli izlemiştim.. oradaki tüm insanların eşit olduğundan bahsediyordu.. Mesela bir doktorla vasıfsız bir işçi aynı mekanlara girip aynı restoranlarda yemek yiyebiliyormuş. Çok hoşuma gitmişti..
Kanser hastalarına şifa bulmak isterdim bütün kanser çeşitlerini yok edecek bir ilaç bulmak isterdim bütün kanser hastalarını bu illetten kurtarmak isterdim Kızlar Bir Adım Önbutu
Fakirden alıp zengine vermek ya da ülkede ekmek çalanların hapis cezası aldığı, kadınları katledenlerin ellerini kollarını sallayarak gezmesi bana her zaman çok saçma gelmiştir. Bu iki şeyi mutlaka düzeltirdim
İnsanların kıt ve sığ algılarını değiştirmek isterdim insanları etiketleyip sadece kendi doğru zannettiği fikirlerine eleştirel Bi bakış açısı kazanmalarını sağlamaya çalışırdım. Böylelikle dünyada yanlışlar uzun süre yanlış kalamaz daha doğru çıkarımlar her zaman yapılabilirdi. Ekonomi eğitim ahlak gibi içi boşaltılmış kavramları birbirimize defalarca anlatmak zorunda kalmamış olurduk