buna bir ad vericek olursak ben “özel“dedim böyle bir erkek gerçek hayatta var mıdır? Böyle birini hakkettiğimi düşünüyorum çünkü yazdığım bütün özellikler benim şimdi kendimin erkek olanını arıyorum. Türkiyede yoktur eminim

Eğer bu özellikler sende gerçekten varsa, bildiğin tanıdığın kadarıyla sana benzeyen kaç tane kız arkadaşın olduğunu düşün. Yani senden, sana benzer kaç tane var acaba?
Hah, işte bir o kadar da erkek vardır.
Karşıma çıksın diye çekiyorum onu
Bol şans...
🙏🏻🙏🏻
Cevap
8Cevap
Sadık hariç bulursun da sadakat erkeklerin mayasında pek yok gibi
erkeklere güvenmiyorum zaten bu yüzden var mıdır diye sordum
Sizin yuzunuzden
Biraz dürüst olaydın da saydığın bi paragraf dolusu sıfata "yakışıklı"yı da ekleseydin.
Tipi haricinde bir yorum yapıyorum ay yakışıklı olsun zengin olsun desem hem saçma hem komik hem de basit olurdu
narsist hayal perest odandan çık gerçek Dünyayı gör
Merak etme evden her çıktığımda görüyorum zaten hayallerimde yaşar o gerçete bulamam
Otur ağla o zaman
Ney için? mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacım yok sadece böyle bi erkek arıyorum bana benzeyen sabredebilirim ama hayatımın en orta merkezinde asla bir erkek olamaz
Ne dert yanıyorsun o zaman
Böyle biri karşıma daha çıkmadı bu çünkü türkiyede çıkıcağına inanmıyorum öyle bi beklentim yok yani hayal kırıklığı yaşamıyorum ama taşınırsam beklentim oluşabilir bu yüzden
Ayrıca benim bahsettiğim erkek melek
Çok masal okumuşsun , yabancı erkeklerde giber çocuğuda üzerüne bırakır gider hayatını yaşar, bizim kızlar işin fragmanından ilerisini bilmiyor bu ruh halleri filmlere bile defalarca konu olmuştur
Bahsndsns soruya tekrar bak
Öyle birini arayıp psikopatlara aşık oluyorsunuz mk
O psikopatlara aşık olanlar kendisine saygısı olmayan tek derdi evlenmek olan mal kızlar her kız aynı yetiştirilmiyor hayatımda hiç bi zaman öyle iğrençlere aşık olmadım
Nerdesiniz mk hiç birinizi görmüyoruz hep serseri pesindesiniz
Peindesiniz değil peşindeler de ben o aptal kızlar gibi değilim çünkü hayatımda serseri , maço gibi değersiz erkekleri asla istemiyorum
Sus lan karı
Lan bak terbiyesizlik yapmadım, küfür etmesdim , hakaret etmedim doğru düzgün yorum yapıyorum hayırdır derdin ne?
Bütün kızların acısını senden çıkarıyorum var mı diyeceğin?
klasik türk erkeği gereksiz güç gösterisi yapan hakaret eden küfür eden kaba davranan iyi olan hiç bişey haketmiyorsunuz pisliklerle devam edin
Sinek vizildiyor mu ne
Bak sana tavsiyem internetten insani değerler nedir nasıl kazanılır diye bak
Ne diyo bu la
Diyene bak lan senin kızlara saygın bu mu?
Karı
Ee karıyım nolmuş?
Avrat
Eee?
Bayan
Evet vardır. Çelişkili özellikler değil bunlar.
Bazıları çok saçma isteklerde bulunuyor
Nasıl yani?
Bazı kızlar hem zengin hem sadık erkek arıyorlar da. Onu kastettim
Ha anladım
Siparişiniz 5 dk kapıda
Ndklşğsnldsnld mayonez?
var var hepsi içinde
var ama sana özel deyil kaptılar beni
uzayda olasılığı yok 😂😂
Anca marsta ya da benim kafamda
Vardır da hakeden de değildir gariban
Getir e bak sen