Yahu anime karakterine aşık olur mu bir kız ya? Vallahi bu karakter yüzünden gördüğüm her erkeğe burun çevirir oldum. Var mı gerçekten buna benzeyen bir erkek? Vallahi bulursam üstüne atlayacağım.
Dalga geçebilirsiniz koca kız olmuşsun hala anime karakterlerini mi seviyorsun diye ama seviyorum yani ne yapabilirim. Hoşuma da gidiyor. Ayrıca lütfen bana bir adet aşağıdakinden bulun. :(((
Ablacım yıllardır kadınları beğenemiyorum ben bu anime belası yüzünden. Yaşamayan da anlamıyor nasıl bir dert olduğunu. Gerçek hayatta da pek mümkün değil karşılaşmak, ben bir iki kere denk geldim ama şartlar hiç uygun olmadığından kişiyle ilerlemek yerine animeye devam etmek zorunda kaldım. :D
Mevzu sadece görsel olsa keşke... Yahu beğenilen kadın kar prensesi, tanrı, güzelliğiyle insanları taşlaştıran birisi vs. sonra yaşama dönüyoruz. Ana; sidikli Selin'le baş başasın. :D
İnsani düşünürsen gay olabilirler ama sebastian şeytan ve topuklu ayakkabı giyiyor. Satanizmde erkek ve dişi yoktur hepsi aynı varlıktır. Sebastian sadece aşık değildir arada fark var sebastianın aşık olduğunu düşünmek bir köpeğin sahibine aşık olduğunu düşünmekle aynı şey. static.zerochan.net/...h.Lamperouge.full.27424.jpg bunun dışında şu ergen saçlıyıda koyuyum bari img01.deviantart.net/.../...daikinisan-d5x8qfw.jpg tabi bide sephiroth var
Ya sen öyle düşünebilirsin de mangaka animenin her bölümünde alttan alttan yaoi şeysi veriyor. İlk bölümlerde Sebastian kadınlarla ilgilenmiyorum falan diyordu mesela. Ne biliyim şeytan diyorsun da şeytanların duyguları yok mu kardeş onlar aşık olamaz mıı hem satanizm zaten erkek erkeğe ve kadın kadına ilişkiyi savunur yani bu ikisinin aşk yaşaması normal :D Yakışıyorlar da şimdi sdjhföksd :D
benım kardesım de 27 yasında ızler ama bunu takıntı halıne getirmemek lazım kuzu. hayata don sadece sevdıgın bırsey olarak kalsın takıntı olmasın yoksa kısılık bozukluguna gider ucu
Bu aralar anime erkekleri çok popüler =) Bende anime istediğim gibi anime kızı paylaşsam hayata yalnız veda etmem gerekir =) Şaka bir yana bu anime karakteri pek gerçekci değil yüz yapısı böyle erkek bulunmaz hint kumaşıdır kesin =)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eğer varsa Allah emek harcayarak yaratmış demektir zaten baktıkça bakası geliyor insanın *-* Anime kızları gibi kız bulursan bana da haber ver. Onlarda olur, çok güzeller >.< :D
Benim suratım çok müsait o tiplemelere :d Hele ki anime tarzı makyaj yapmayı, saçımla uğraşmayı çok seviyorum. Hatta bir ara cosplay yapmayı bile düşünmüştüm :) Anime seven erkeklere, animeye benzeyenlere özellikle zaafım var :))
Şiddetle tavsiye ederim! Kesinlikle izlemelisin. Bak ben çok az sayıda anime izledim, çünkü çok çabuk sıkılıyorum. Sürükleyici olması gerekiyor. Çoğu animeye başlayıp yarıda bile bıraktım, ama bu buuu çok farklıydı.
Valla bana kalsa Barbara Palvin gibi bir kadın da olamaz derdim ama varmış buna da benzer biri çıkar yakında
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Barbara Palvin makyajsızken o kadar güzel değil ki onlar hep makyaj mucizesi :D Ona bakılırsa bende Ian Somerhalder gibi bir erkek olamaz sanıyordum ya da Sawyer gibi ama varmış meğer sadece bizim değiller :D :D
Ahahahaha kendimizi avutma biçimimiz bu bizim di mi hep makyaj mucizesi onlar ya yok bacım yataktan kalkmış halleriyle bile güzel kadınlar var kabullenelim artık biz onlardan değiliz :D zaten o kadar makyaj bana yapılsa Johnny Depp beni seçerdi :D
Haklısın onların kumaşı sağlam bizde malzeme eksik :D Ah ah ne üzücü bir durum ama Barbara Palvin asyalı erkekleri seviyomuş sanırım aman onlardan birine gitsin de diğer yakışıklı Amerikalıları serbest bıraksın :D :D
cok seviyorm anime. manga su sekilde dusundugum olmustu tum insanlik anime. karakteri seklinde olsa ne guzel olurdu tatlilar daha tatli karizmalar daha karizma ;)
Bak iyice meraklandim... Nasil bir huyu ar peki? Ben de bu aralar hep dusunuyordum anime izlemeyi ama ne izlesem bilmiyordum. Baska bildigin bir anime var mi? Onerebilecegin?
Ya ben sana bir sürü önerebilirim ama eğer bu ilk izleyeceğin animeyse biraz ağır gelebilir. hadi işine bir kız var önüne gelenle yatıyor. Aynı zamanda bir fangirl. Yukarıda fotografını paylaştığım anime karakterinin fanı. Bir şekilde karşılaşıyorlar. Ama animenin asıl konusu bu değil. Anime de NANA isimli iki tane kız var. Nana ismi uğursuzluğu temsil eden bir isim bu yüzden karşılaşmalarını kader olarak nitelendiriyorlar. Bu iki kız sıkı dost oluyor ama arakterleri birbirine o kadar zıt ki. Animede fazlasıyla müzik var ve çok gerçekçi bir konuyu işliyor. Gerçek hayatın aslında o kadar kolay olmadığını hiçbir şeyin hiçbir zaman 4x4'lük olamayacağını vs. Konu genel olarak bu şekilde. Yanında mutlaka peçete bulundur ağlamaktan için dışına çıkabilir :D
Bunun dışında yaşın kaç bilmiyorum biraz zevk meselesi ama ben fantastik animeleride çok seviyorum. Fairy Tail, Bleach gibi. Ama eğer romantik konuları daha çok seviyorsan, Kaichou Wa Maid Sama Itazura Na kiss Peach Girl'ü şiddetle tavsiye ederim :D
En İyi Cevaplar