Olur. Sohbet etmeyi seven biriyim. Her insandan bir şeyler öğreneceği mi düşünürüm. Çünkü herkesin ilgi alanı farklı. Karşımda ki insanın sohbete yön vermesini daha çok severim. Böylelikle ne konuşmak istediğini daha iyi kavrıyorsun.
Sürekli kendin konuşmak bencilliğe girdiği için bu insanı sıkar. Tabi karşında ki sorunlu biriyse ona yapacak bir şey yok :D
Ne kadar hoş sohbet olsan da, yüzüne bön bön bakınca pek bir manası olmuyor. Umarım herkes sohbetini seveceği insanları bulur
Sohbetimin insanları darladığını hiç duymadım. Benim sohbetime ya doyum olmaz, ya da o sohbet hiç olmaz. Yani bu tamamen kişisine bağlı. Bazı insanlar sohbetime doyamazken, geri kalan diğer insanlar sohbetime hiç varamaz.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bir kısım arkadaşlarım sohbetimi beğenir, bir kısım ise hosnut değildir. Bu beni rahatsız etmez çünkü herkesi memnun edemezsiniz. O nedenle ben olduğum gibi görünüm her zaman istemeyen gitsin başkasını bulsun.
Tamamen karşim da ki kişiye bağlı eğer onunla sohbet etmekten hoşlanıyorsam onu seviyorsam sohbetime doyum olmaz sabahlara kadar konuşuruz. Ama hoşlanmadığim biriyse ya benlr hiç sohbet edemez çünkü sohbet etmem ya sa sohbetim onun hoşuna gitmez çünkü umursamam lay lay lom cevaplar veririm. sabahlara kadar kakir kakir güldüğum dostlarım var sanaldan da reelden de her türlü seviyorsam sohbetime doyum olmaz 🌼
Değişiyor ruh halime bağlı. İç dünyama yöneldiğim zamanlar pek konuşan biri değilim gerekmedikçe. Bazen ben bilene kendi kendime darlanıyorum. Kendim mutlu değilsem kimseyi mutlu edemem pek. Ancak mutlu görünmeye çalışırız.
Sohbet konusu tamamen enerji uyumu, ilgi alanları ve bilgi birikimle alakalıdır. Kimileriyle 20 dakikadan fazla konuşamam fakat kendini geliştirmiş insanlarla sabaha kadar eğlenceli sohbet ederim.
Tadına doyamazlarda genelde ayıptır söylesi şimdi buda olmadı.. 🤭 tatlı dilli olduğum için hep konuşmak istiyor arkadaşlarım ama ben müsait olamıyorum çok çalışıyorum..