#SelamGençlik 🍀 Şems güneş demek. Şemsiyeyi yağmur veya kar yağarken kullanmayı tercih etmiyorum. Tam olarak yağmurda veya karda ıslanmak tercihim. Eve gidip üzerimi değiştirdikten sonra da sıcak çay /kahve veya salep içmek muazzam olur.. #TubaSueda 🍀
Sevilmez mi ki? 😊 mübarek Ne güzel yağıyor Yağmur Yağması insana huzur verir 🌧️🌩️ Hele ki Yeşillik doğa varsa çok daha güzel Ben dışarda olsam Yağmur yağsa bi kere öyle yapmıştım teslim ettim kendimi yani ıslandım komple Yağmur yağarken gökyüzüne kafanı kaldır kollarını aç
Seviyorum çünkü ruhumu dinlendirdiğine inanıyorum. Ne kadar sinüzitim olsa da yağmurlu havalarda ıslanmaya bayılıyorum. Eve geldiğimde kurulamam gerekiyor ama..🥲
Evet bayılırım çok severim onun verdiği his çok başka yaa kendimi mutlu hissediyorum huzurlu hissediyorum ve vazgeçilmezim olarak yağmurda ıslanıp eve gittiğimde de sıcak kahve içerim tv de muhteşem yüzyıl izlerim gerçekten garip ama iyi hissediyorum öyle yapınca 😂
Bayılırım bir yağmur da ıslanmak iki karda beyaza boyanmak.
Bir de yağmur izlerken sigara yine aynı şekil kar izlerkende sigara içmeyi seviyorum.
Yağmur bana sanki bütün kötü şeyleri temizliyor ve temiz toprak kokusu ile hayatı yeniliyor gibi gelir. Yağmur da yıkanmak bir nevi ruhu yıkamak gibi. Çünkü geldiği yer bambaşka, hissiyatı bambaşka.
Romantizm sevenler için ideal bir hava şartı. Hoş gerçi o kadar yağmur yiyince hasta olsakta olsun ben seviyorum :)
Cok severim hele ki aksamm ya da gece oldugumda boyle yurumeyi eve gec gelmeyi daha bi severim. Boyle dusunursun haayal kurarsin. Derin neefesler alirsjn rahatlaarsin dusunursun guzzel olur
yok nefret ederim, sing in the rain filminde dans eden arkadaş hesabı diilolaylar, tötüne kadar ıslanıyosun:) bu zamanda dr kaç para biliyonus mu siz arkadaşım, bronşit zatüre derken
Yarım saattir mahallenin zibidileriyle bu konuyu tartışıyoruz fakat aldığımız tek sonuç 2 si ağır 3 yaralı... Yok, yok, yok nedenine bir türlü ulaşamıyoruz.